Παύλος Γιαννακόπουλος: Στεφάνια από Σπανούλη και Αγγελόπουλους στη Μητρόπολη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πλήθος κόσμου πέρασε το πρωί της Τρίτης από την Μητρόπολη Αθηνών, προκειμένου να πει το τελευταίο “αντίο” στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Πολλοί ήταν όμως αυτοί που έστειλαν στεφάνια. Ο Βασίλης Σπανούλης, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ξέχασαν τον ιστορικό ηγέτη των “πρασίνων”.

Η φίλαθλη Ελλάδα αποχαιρετά τον Παύλο Γιαννακόπουλου! Πλήθος κόσμου, γνωστοί και άγνωστοι- θέλησαν να πουν το “ύστατο χαίρε” στον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού. Αρκετοί από αυτούς δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους…

Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Μπάνε Πρέλιεβιτς, παλαίμαχοι παίκτες, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής αλλά και πολλοί άλλοι έδωσαν το “παρών” στο λαϊκό προσκύνημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο στον Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών).

Την ίδια ώρα, εκατοντάδες είναι και τα στεφάνια που φτάνουν στην εκκλησία. Ανάμεσά τους βρίσκονται και αυτά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, των αδερφών Αγγελόπουλων και της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη, που ήταν αντίπαλοι αλλά μόνο στα παρκέ.

Ανάλογη κίνηση έγινε και από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παύλος Γιαννακόπουλος κηδεία