Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος δάκρυσε. Η αξέχαστη στιγμή του "Honouring our Legacy" και το συγκινητικό βίντεο του Παναθηναϊκού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν 23 Σεπτεμβρίου του 2015 όταν ο Παναθηναϊκός τίμησε την ιστορία του. Σε μια συγκινησιακά φορτισμένη βραδιά στο ΟΑΚΑ, οι "πράσινοι" είχαν βραβεύσει πέντε θρυλικές φιγούρες που σημάδεψαν τα πιο λαμπρά χρόνια του τμήματος μπάσκετ του "τριφυλλιού", αλλά και τον εμβληματικό παράγοντα της ομάδας, Παύλο Γιαννακόπουλο, του οποίου το όνομα φέρει από τότε το κλειστό της Λεωφόρου.

Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Αντώνης Φώτσης και Δημήτρης Διαμαντίδης είχαν τιμηθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποτελώντας την πιο λαμπρή πεντάδα του «τριφυλλιού», η οποία χάρισε τόσους πολλούς τίτλους στον σύλλογο, καθιστώντας τον, την πρώτη δύναμη σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

«Πρόεδρε, κ.Παύλο, σε ευχαριστώ», είχε πει ο Αντώνης Φώτσης, ενώ ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα είχε ευχαριστήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο που του έφερε στον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός που σημάδεψε, όμως, την εκδήλωση Honouring Our Legacy, ήταν η μετονομασία του κλειστού της Λεωφόρου σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» και η βράβευση του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Ο ιστορικός παράγοντας του Παναθηναϊκού είχε βρεθεί στο παρκέ του ΟΑΚΑ και δακρυσμένος είχε χαιρετήσει τον κόσμο, που τον αποθέωσε με χειροκροτήματα και συνθήματα.


Η συγκίνηση του Παύλου Γιαννακόπουλου

Το αφιερωματικό βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Παύλο Γιαννακόπουλο από την εκδήλωση «Honouring Our Legacy»

Πηγή: www.newsit.gr