Η ανατροπή του αιώνα. Σώθηκε ο Πανιώνιος – Απίστευτο ξέσπασμα Αλευρογιάννη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κόντρα σ" όλα τα προγνωστικά, ο Πανιώνιος κατάφερε να πανηγυρίσει την παραμονή του στη Stoiximan.gr Basket League. Ο Ιστορικός δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το Ρέθυμνο στην Κρήτη, ωστόσο σώθηκε, καθώς ο Κόροιβος "αυτοκτόνησε".

Η τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League έκρυβε πολλές συγκινήσεις. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει νίκη μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Ζιάγκου, έχασεχασε και τους τρεις “τελικούς” με τελευταίο αυτόν με το Ρέθυμνο (90-78) στην Κρήτη, ωστόσο κατάφερε να σωθεί, καθώς ο Κόροιβος δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα του τα Τρίκαλα. Στη μεταξύ τους ισοβαθμία, ο Ιστορικός υπερτερούσε κι έτσι έμεινε στα μεγάλα σαλόνια.

Πρόκειται για μία απίστευτη «αυτοκτονία» του Κοροίβου, ο οποίος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να επικρατήσει των αδιάφορων βαθμολογικά Τρικάλων που έχουν πέσει στην Α2 εδώ κι αρκετές αγωνιστικές. Οι Θεσσαλοί πήραν μαζί τους τον Κόροιβο στη δεύτερη κατηγορία, χαρίζοντας στον Πανιώνιο την παραμονή.

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων σε Ρέθυμνο κι Αμαλιάδα, ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, Σταύρος Αλευρογιάννης ξέσπασε κατά πάντων, ακόμα κι εναντίον μερίδας οπαδών της ομάδας του.

“Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό φέτος. Περάσαμε πάρα πολλά. Ξεκινήσαμε με μία πάρα πολύ βαριά ήττα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν είχα ποτέ τη σκέψη να γίνω παράγοντας. Σήμερα πήρα μία απέραντη χαρά. Ο Πανιώνιος κυνηγήθηκε τόσο απ’ έξω όσο κι από εμάς. Είμαι ο μόνος παράγοντας μεταπολεμικά που έχω λοιδωρηθεί τόσο από τους ίδιους τους Πανιώνιους. Θέλω να σας πω ότι σας έκανα περήφανους για ακόμη μία φορά και πρέπει να το χωνέψετε καλά αυτό”, δήλωσε.
Δείτε τους πανηγυρισμούς του αρχηγού του Πανιωνίου, Βαγγέλη Σακελλαρίου, και του Σταύρου Αλευρογιάννη

Πηγή: www.newsit.gr