Champions League: Στους "4" με δύο νίκες η επιβλητική Λίβερπουλ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League με δύο νίκες κόντρα στη Σίτι. Η ομάδα του Κλοπ δεν «πλήρωσε» το κακό πρώτο 45λεπτο στο «Έτιχαντ», επικράτησε με ανατροπή των «Πολιτών» με 2-1 και τους έστειλε σπίτι τους. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα ήταν απόλυτα κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με τον Ζεσούς στο δεύτερο λεπτό, […]

Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League με δύο νίκες κόντρα στη Σίτι. Η ομάδα του Κλοπ δεν «πλήρωσε» το κακό πρώτο 45λεπτο στο «Έτιχαντ», επικράτησε με ανατροπή των «Πολιτών» με 2-1 και τους έστειλε σπίτι τους.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα ήταν απόλυτα κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με τον Ζεσούς στο δεύτερο λεπτό, είχε δοκάρι με τον Μπερνάντο Σίλβα, ενώ της ακυρώθηκε κανονικό γκολ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου (ο Μανέ δεν ήταν σε θέση οφσάιντ).

Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, με υπέροχο πλασέ, έκανε το 1-1 στο 56΄, «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκριση σε συνδυασμό του 3-0 του πρώτου αγώνα. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι «κατέρρευσαν» και ο Φιρμίνο βρήκε την ευκαιρία στο 77΄ να χαρίσει και τη νίκη στη Λίβερπουλ.

Τα γκολ του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στέρλινγκ, Λαπόρτ, Ντε Μπράιν, Σανέ, Μπερνάρντο Σίλβα (77΄ Γκιντογκάν), Νταβίντ Σίλβα (66΄ Αγουέρο), Φερναντίνιο, Οταμέντι, Ζεσούς

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο (81΄ Κλαβάν), Σαλάχ (90΄ Ινγκς), Μανέ, Τσαμπερλέιν, Ρόμπερτσον, Άρνολντ (81΄ Κλάιν)
Οι ρεβάνς των προημιτελικών

Τρίτη

Ρόμα – Μπαρτσελόνα 3-0 [1-4]

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 1-2 [0-3]

Τετάρτη

Μπάγερν – Σεβίλλη [2-1]

Ρεάλ – Γιουβέντους [3-0]

Πηγή: www.newsit.gr