Νέα δήλωση για Σουμάχερ. Οι εξελίξεις για την υγεία του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο γολγοθάς του Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζεται. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τη μέρα που ο Γερμανός πιλότος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κρανίο του, κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Ήταν Δεκέμβριος του 2013 όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κρανίο, προκαλώντας σοκ στα εκατομμύρια των οπαδών του στον κόσμο. Ο επτά φορές πρωταθλητής ήταν σε τεχνητό κώμα για έξι μήνες και πλέον βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σπίτι του.

Η σύζυγός του Σουμάχερ, Κορίνα και τα παιδιά του, Μικ και Τζίνα-Μαρία, δεν μιλούν σχεδόν ποτέ για την κατάσταση του. Η μάνατζερ της οικογένειας, όμως, Σαμπίνα Κεμ, έκανε μία δήλωση εκ μέρους όλων, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη μεγάλη αγάπη και στήριξη που δείχνει.
«Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη κατάσταση»

«Μπορώ να σας πω ότι η οικογένεια εκτιμά πραγματικά τη στήριξη από τους θαυμαστές του Σουμάχερ. Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατάσταση που δεν πρέπει να παίρνει δημόσια έκταση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σαμπίνα Κεμ, η οποία, όπως και οι περισσότεροι, απέφυγε να μιλήσει ξεκάθαρα για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ.

Πηγή: www.newsit.gr