Games of Love: Στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 θα γίνεται κανονικά σεξ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γυναίκες και άντρες έτοιμοι για όλα στο «Game of Love» που βάζει… μπουρλότο στην ελληνική τηλεόραση! Το γράφαμε και τις προάλλες ότι το νέο dating reality του ΑΝΤ1, που αρχίζει αυτή τη Δευτέρα, θα κάνει το «Power of Love» του Σκάι να μοιάζει με… παιδική χαρά μπροστά του!

Τώρα, λοιπόν, σας έχουμε τις σχετικές (και πολύ πικάντικες!) αποδείξεις. Τα «καυτά» φωτογραφικά στιγμιότυπα που διέρρευσαν πριν ακόμη από την πρεμιέρα του show δείχνουν καθαρά κάποιους από τους συμμετέχοντες σε ερωτικές περιπτύξεις!

Η 24χρονη απόφοιτη της Γεωπονικής Σχολής Νάνσυ Πίττα, πρώην «Espresso Girl» και νυν φιλόδοξη παίκτρια στο «Παιχνίδι του Ερωτα», απαθανατίστηκε από την κάμερα στα παρασκήνια να έχει… καβαλήσει ολόγυμνη τον (επίσης τσίτσιδο!) 28χρονο Παναγιώτη Παρούσο, ο οποίος έχει σπουδάσει οικονομικά αλλά ασχολείται με τις επιχειρήσεις, το μόντελινγκ και τις δημόσιες σχέσεις. Και οι δύο, πάντως, αυτή τη στιγμή φαίνεται να κάνουν Μάστερ στον έρωτα ή, μάλλον, στο σeξ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το ξενοδοχείο στο Ναύπλιο όπου γίνονται τα γυρίσματα του «Game of Love» έχει μετατραπεί σε… ερωτικό παράδεισο, με τα ζευγάρια να ανταλλάσσουν φλογερά φιλιά, αγκαλιές και τολμηρά χάδια στα πολυτελή δωμάτιά τους, δίπλα στην πισίνα, αλλά και στην παραλία που απλώνεται μπροστά από τις εγκαταστάσεις του καταλύματος. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή από τα «ροζ» σκηνικά που θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00, όταν θα μεταδίδεται το νέο reality. Σε αυτό συμμετέχουν τέσσερα ζευγάρια που θα προσπαθήσουν να κρατήσουν κρυφό τον έρωτά τους και έξι singles με όρεξη για σeξ! Κοινός στόχος όλων είναι το έπαθλο των 30.000 ευρώ που θα κερδίσει μόνο ένας!

Στο πρώτο επεισόδιο ο παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος συστήνει στο κοινό τα τέσσερα ζευγάρια, τα οποία αποχωρίζονται μεταξύ τους κατά την είσοδό τους στο ξενοδοχείο και μοιράζονται έντονες στιγμές συγκίνησης. Στη συνέχεια γνωρίζουμε και τους singles που μπαίνουν στο reality με άγριες διαθέσεις! Κατόπιν όλοι οι συμμετέχοντες συναντιούνται και μέσα από αυτή την πρώτη τους επαφή προσπαθούν να καταλάβουν ποιοι είναι οι αδέσμευτοι και ποια τα ζευγάρια.

Με ποιον θα κοιμηθούν

Αμέσως μετά αρχίζει το «Παιχνίδι του Ερωτα» με μια «καυτή» κλήρωση. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια ρίχνουν κλήρο για να δουν με ποιον άντρα θα κοιμηθούν στο ίδιο δωμάτιο. Τώρα αν θα κοιμηθούν μόνο, αυτό θα το δούμε στη μικρή οθόνη. Το σίγουρο είναι πως η πρώτη αποστολή αποπλάνησης που αναθέτει ο Χάρης Χριστόπουλος σε παίκτρια του reality στέφεται με επιτυχία.

Ο οικοδεσπότης του προκλητικού προγράμματος τη βάζει να «κλέψει» ένα φιλί στα χείλη από συμπαίκτη της κι εκείνη τα καταφέρνει με ευκολία. Για τους περισσότερους όμως ο… πάγος σπάει σχεδόν αμέσως και μπαίνουν στο ερωτικό κλίμα του reality. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη γαλλική βερσιόν του «Game of Love» οι καταστάσεις έφτασαν στα άκρα, αφού υπήρξαν ερωτικά παιχνίδια ακόμη και μεταξύ γυναικών, αλλά και σκηνές βίες που προήλθαν από εκρήξεις ζήλιας. Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας…

Πηγή: espressonews