Game of Love: Η νέα παίκτρια του ερωτικού ριάλιτι είναι κράμα Μιζεράκη-Βαλαβάνη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην αντεπίθεση περνά ο ΑΝΤ1 με το νέο του ριάλιτι «Game of Love» που θα βαδίσει στα χνάρια του «Power of Love» προκειμένου να εξασφαλίσει στο κανάλι του Αμαρουσίου τα πολυπόθητα νούμερα.

Σήμερα, οι παίκτες του νέου ερωτικού ριάλιτι παρουσιάστηκαν και επίσημα με μία εξ’ αυτών να κλέβει τις εντυπώσεις.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή γυναίκα με εμφανή την ομοιότητά της με τη γνώριμη πλέον στο κοινό Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στοιχεία… Στέλλας Μιζεράκη – που αποδεδειγμένα πλέον- αποτελούν εγγύηση στην τηλεοπτική επιτυχία.
Και το όνομα αυτής; Νάνσυ Πίττα.

«H Νάνσυ Πίττα είναι 24 ετών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Γεωπονία, αλλά δεν το έχει εξασκήσει ως επάγγελμα. Προς το παρόν ασχολείται με πολλά πράγματα, αλλά κατά κύριο λόγο, με το ρούχο.

Αγαπάει πολύ τα ζώα και της αρέσει να τα φροντίζει. Η απώλεια του κατοικίδιου της, που έφυγε μπροστά στα μάτια της, είναι κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει.

Λατρεύει τη θάλασσα και το κολύμπι. Χόμπι της, οι φωτογραφήσεις και οι επιδείξεις. Της αρέσει να εξελίσσεται σαν άνθρωπος, αποκτώντας εμπειρίες και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους.

Της αρέσει να ζει την κάθε μέρα σαν να είναι μοναδική. Επιδιώκει την αναγνώριση, την επαγγελματική καταξίωση και όνειρό της είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο», διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση.