Έτσι είναι σήμερα η καλλονή Δήμητρα Κωστάκη της δεκαετίας του ’90

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εντυπωσιακή, όπως όλα τα κορίτσια εκείνης της εποχής, έκανε λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ. Παντρεύτηκε τον διάσημο κομμωτή Ηλία Ζάρμπαλη, ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις του και χώρισαν αφού απέκτησαν δίδυμα παιδιά.

Μετά το χωρισμό της, τρεις μήνες για την ακρίβεια μετά, γνώρισε τον μέλλοντα και τωρινό συζύγό της. Ο σύζυγος της Δήμητρας Κωστάκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο είναι στρατιωτικός και δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ. Παρόλα αυτά πόζαρε μαζί της το βράδυ της Δευτέρας, σε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνισή τους, στο Anglais Athens, στο πάρτι για την ονομαστική γιορτή του Γιώργου Πράσινου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δήμητρα Κωστάκη είχε μιλήσει για εκείνη τη χρυσή εποχή του μόντελινγκ: «Είχα πάρει πολύ καλά λεφτά, αλλά επένδυα πολύ στη δουλειά μου. Θα πήγαινα για κάστινγκς Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, με δικά μου έξοδα για να κλείσω μια καλή δουλειά. Πλήρωνα εισιτήρια και ξενοδοχεία που ήταν πανάκριβα. Και κυνηγούσα περισσότερο δουλειές με πρεστίζ παρά εμπορικές. Επίσης κρατούσαν πολύ μεγάλα ποσοστά τα γραφεία – τελικά μου έμενε το 40% από την αρχική αμοιβή μου.Έβγαλα χρήματα, αλλά όχι τόσα ώστε να πω ότι εξασφαλίστηκα, παρόλο που μετά τις επιτυχίες στο εξωτερικό ήμουν καλοπληρωμένη και στην Ελλάδα. Ξαφνικά, με αγάπησαν πολύ, με ζητούσαν, έλεγαν «είσαι θεά, μοναδική”, ενώ πριν λίγο καιρό με έλεγαν λαϊκή και δεύτερη. Τότε όμως απαιτούσα και γω πολύ καλές αμοιβές και μου τις έδιναν. Γιατί το έβλεπα απολύτως επαγγελματικά το modeling. Είχα νοοτροπία εξωτερικού. Δεν είχα καμία σχέση με το εδώ καραγκιοζιλίκι, τα κοσμικά, τους celebrities, δεν ήθελα ποτέ να γίνω θέμα στα περιοδικά για τη ζωή μου».

#fashion week#athensexclusivedesignersweek#love#fashion @makistselios_official

A post shared by Dimitra Kostaki (@dimitrakostaki) on Mar 29, 2018 at 11:12am PDT

Χωρίς δισταγμούς είχε αναφερθεί και στην χρεοκοπία του πρώην συζύγου της Ηλία Ζάρμπαλη:

«Μετά την πτώχευση του Ηλία (σ.σ. Ζάρμπαλη), όταν έκλεισε και το τελευταίο salon στο Κολωνάκι πριν το Πάσχα ειπώθηκαν πολλές ανακρίβειες, χωρίς κανένας να με πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο έχω χωρίσει εδώ και 12 χρόνια. Έκτοτε έχουμε μια πολύ τυπική σχέση, για τα παιδιά μας. Γράφτηκε πως μετά το διαζύγιο απαίτησα και πήρα κομμωτήρια του. Δεν πήρα ποτέ τίποτα από τον Ηλία. Από το 2004 που χωρίσαμε του παραχώρησα οικειοθελώς το μερίδιό μου, χωρίς την παραμικρή αποζημίωση, ενώ μέχρι το 2012 δούλευα στην εταιρεία ως μισθωτή υπάλληλος κι αυτό γιατί ονειρευόμουν πως ότι φτιάξαμε μαζί θα μείνει στα παιδιά. Συνέταιρος στην επιχείρηση υπήρξα όταν ήμασταν παντρεμένοι και μόνο για 2 χρόνια και από εκείνη την εποχή το μόνο που μου έμεινε είναι οικονομικές εκκρεμότητες της εταιρείας. Δεν θέλω, λοιπόν, να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

Έβλεπα τα λάθη που γίνονταν στην επιχείρηση, αλλά δεν είχα καμία δικαιοδοσία να κάνω το παραμικρό, έτσι έφυγα το 2012 γιατί είπα «δεν θα αντέξω να ζήσω την κατάρρευση, θα πεθάνω. Αν γίνει ας τη μάθω από τις εφημερίδες»», αναφέρει, παραδεχόμενη πως από τότε που ο πρώην σύζυγός της έφυγε στις ΗΠΑ για να ανοίξει ένα κομμωτήριο στην 5η λεωφόρο δεν έχουν επαφές. Η Δήμητρα θέλει να είναι ξεκάθαρη. «Ο Ηλίας μπορεί να μην ήταν καλός επιχειρηματίας, αλλά είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος κομμωτής, ίσως ο καλύτερος που έχει υπάρξει στη χώρα. Όσο δουλεύαμε μαζί κάναμε έναν πολύ δυνατό συνδυασμό. Αυτός είχε χάρισμα στην κομμωτική, εγώ πάλι πέρα του ότι ήμουν πολύ οργανωτική, ήμουν και ένα διάσημο μοντέλο, κάτι που έφερε πολύ κόσμο στο μαγαζί. Έκανα και τρελά πράγματα στα μαλλιά μου, κάθε σεζόν άλλαζα λουκ, κι αυτό δημιουργούσε μόδα. Τα έκανα κόκκινα; Ερχόταν ο κόσμος με τις φωτογραφίες μου και ζητούσε το χρώμα. Τα έκοβα κοντά; Από την Κορομηλά μέχρι την Τουτουνζή όλες τόλμησαν το κοντό, μέχρι και η Φιλίππα Μάθιους, αγαπημένη φίλη μου, κούρεψε τα μαλλιά της που δεν τα είχε ξανακόψει ποτέ. Ξεκινήσαμε με ένα μαγαζί και τη 10ετία που ήμασταν ζευγάρι η επιχείρηση απογειώθηκε. Μετά άρχισαν τα προβλήματα».

Happy birthday my love??? #my little one???

A post shared by Dimitra Kostaki (@dimitrakostaki) on Apr 23, 2018 at 11:51pm PDT