Νέα Σμύρνη: "Φύλλο και φτερό" η γειτονιά που βρέθηκε το νεκρό μωράκι – Που στρέφονται οι έρευνες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Συνεχίζονται οι έρευνες για το βρέφος που πέθανε πεταμένο σε ακάλυπτο
-"Φύλλο και φτερό" κάνει την γειτονιά η αστυνομία
- Εξετάζονται και οι όποιες κάμερες υπάρχουν στην περιοχή
- Δεύτερο μωράκι που βρίσκει τραγικό θάνατο μέσα σε 2 μήνες

Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση του νεκρού νεογέννητου βρέφους, το οποίο βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (22.04.2018) στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στην Νέα Σμύρνη.

Τώρα οι αστυνομικοί «ξεψαχνίζουν» και την γύρω πολυκατοικίες, μιας και απομακρύνεται το σενάριο ο δράστης να είναι ένοικος του κτιρίου, στον ακάλυπτο του οποίου βρέθηκε το αγοράκι.

Για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα πήραν κατάθεση από όλους όσους μένουν στην πολυκατοικία της οδού Πριγκιπονήσσων, ενώ εξετάζονται και οι όποιες κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, προκειμένου να «ανιχνευθούν» ύποπτες κινήσεις.

Ιδιαίτερο είναι ο προβληματισμός για το γεγονός ότι είναι το δεύτερο περιαστικό τέτοιου είδους που σημειώνεται μέσα σε λίγο καιρό, αφού στις 26 Φεβρουαρίου είχε βρεθεί νεκρό βρέφος μέσα σε κάδο στην Πετρούπολη.
Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Οι γείτονες, όπως είναι φυσικό, είναι συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένα νεογέννητο μωράκι, το οποίο πετάχτηκε τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο του!

Μιλώντας στο newsit.gr, δηλώνουν έκπληκτοι, όπως είναι φυσικό από το αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ υποστηρίζουν πως αποκλείεται ο δράστης να είναι κάτοικος της γειτονιάς.

Το αγοράκι  φαίνεται να βρήκε μια καθαρίστρια, που ενώ έκανε την δουλειά της εντόπισε το άψυχο κορμάκι του κάτω από ένα φαράσι. Το θέαμα αυτό προφανώς και την σόκαρε, κάλεσε αμέσως την αστυνομία η οποία και την ανέκρινε.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Πρηγκιπονήσων στον αριθμό 5.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ, ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: www.newsit.gr