Λάρισα: "Μου έκλεψε το πορτοφόλι και με βίασε" – Σάλος από την καταγγελία νεαρού για γνωστό του.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δράστης και θύμα βρέθηκαν στην ίδια παρέα στη Λάρισα. Τα όσα ακολούθησαν αναστατώνουν την τοπική κοινωνία. Ο 22χρονος στα χέρια της αστυνομίας...

Τα κομμάτια του παζλ σε σειρά, σε μία πρωτοφανή και αρκετά περίεργη υπόθεση επιχειρούν να βάλουν τις τελευταίες ώρες οι αρχές στη Λάρισα. Η καταγγελία ενός νεαρού που μόλις έχει κλείσει τα 18 του, ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 22χρονο, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, προκαλώντας προβληματισμό.

Το συμβάν ξεκίνησε σε πλατεία της Λάρισας, εκεί όπου οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Όλα άρχισαν, κατά τα καταγγελλόμενα του 18χρονου, όταν ο 22χρονος του άρπαξε με τη βία το πορτοφόλι. Λίγο μετά, με την πρόφαση να του επιστρέψει το πορτοφόλι που είχε μέσα και την ταυτότητά του, τον έπεισε να μεταβεί στο σπίτι του.

Όπως ισχυρίζεται ο καταγγέλλων, εκεί του πήρε με τη βία και το κινητό τηλέφωνο, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού τον βίασε. Οι άντρες της ασφάλειας συνέλαβαν τον 22χρονο το πρωί της Παρασκευής (20-04-2018), ενώ βρήκαν μετά από έρευνα στο σπίτι του την ταυτότητα και το κινητό τηλέφωνο του 18χρονου.

Ο φερόμενος ως θύτης αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ ο 18χρονος μεταφέρθηκε στην Κοζάνη προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του. Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής και η στάση που θα τηρήσει η οικογένεια του φερόμενου ως θύματος, αν δηλαδή θα κάνει χρήση πραγματογνώμονα.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση δεν αποκλείει τα όσα καταγγέλλει ο 18χρονος, χωρίς ωστόσο να δίνει μία σαφώς καταφατική εικόνα. Τα φώτα της υπόθεσης πλέον στρέφονται στη δικαστική έρευνα, αφού ο 22χρονος που παραμένει κρατούμενος, αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πάντως, πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αρχές για άλλες υποθέσεις.

Πηγή: onlarissa.gr