Καβάλα: Σκληρές εικόνες από διάσωση σκύλου – Έτσι τον έβγαλαν από το φλεγόμενο σπίτι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η μεγάλη φωτιά σε σπίτι στην Καβάλα προκάλεσε την κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Ένας σκύλος βρισκόταν παγιδευμένος...

Tην ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (14-04-2018) σε μονοκατοικία επί της οδού Βίκτωρος Ουγκό, στην ανατολική πλευρά της Καβάλας, οι πυροσβέστες πληροφορήθηκαν για την ύπαρξη ενός μικρού σκύλου μέσα στο φλεγόμενο σπίτι!

Η κινητοποίησή τους ήταν άμεση, καθώς μπορεί η φωτιά να είχε τεθεί υπό έλεγχο ωστόσο το σπίτι είχε υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ και οι καπνοί ήταν αρκετά πυκνοί και έντονοι.

Το σκυλάκι εντοπίστηκε δίπλα από το κρεβάτι στο οποίο κοιμόταν και ανασύρθηκε, ευτυχώς ζωντανό. Η αναπνοή του, βέβαια, έβγαινε με δυσκολία (λόγω των καπνών που είχε εισπνεύσει) ενώ το ίδιο του δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του! Οι πυροσβέστες προσπάθησαν να του χορηγήσουν γάλα, ωστόσο το σκυλάκι με δυσκολία κατάφερε να δοκιμάσει έστω και μια γουλιά!

Τελικά, λίγα λεπτά αργότερα κατέφτασε στο σημείο της φωτιάς ο κτηνίατρος Στάθης Συμεωνίδης -κληθείς από τους πυροσβέστες-, ο οποίος και παρέλαβε το σκυλάκι και το μετέφερε στο ιατρείο του.
Σκληρές εικόνες με το άτυχο σκυλάκι στην Καβάλα

Πηγή: kavala-portal.gr, seleo.gr