Γιώργος Μπαλταδώρος: Συγκινεί ο ξάδελφος του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια ημέρα πένθους για όλη την Ελλάδα ήταν η σημερινή, μιας και στο Μορφοβούνι της Καρδίτσας, κηδεύτηκε ο Γιώργος Μπαλταδώρος. Ο πιλότος του Mirage 2000-5 που συνετρίβη 9 μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου, κηδεύτηκε και τάφηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του μέσα σε κλίμα οδύνης.

Συγκλονισμένη η οικογένεια του από τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου της, έσφιξε τα δόντια και είπε το τελευταίο αντίο. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος επέστρεψε στους ουρανούς που τόσο αγάπησε και στη ζωή του στην Γη… βυθίζοντας σε πένθος μία ολόκληρη χώρα.
«Για εμάς δεν έφυγε ποτέ»

Συγκινημένος ο ξάδελφος του Γιώργου μίλησε για εκείνον και την οικογένεια του στην εκπομπή Live News Weekend στο Ε λίγο μετά από την κηδεία του αδικοχαμένου σμηναγού. «Λέμε ένα μεγάλο αντίο στον Γιώργο μας, προσωρινό αντίο. Γιατί για εμάς δεν έχει φύγει ποτέ! Έμεινε αθάνατος στις ψυχές μας, στον τόπο μας που γεννήθηκε και άφησε πίσω του καρπούς του. Τα παιδιά του θα νιώθουν υπερήφανα όπως και η οικογένεια του, εμείς και οι συμπολίτες μας που σε αυτόν τον τόπο έχουν γεννηθεί μεγάλοι ήρωες. Σίγουρα σήμερα το απόγευμα είχαν ερημώσει τα πάντα. Ο Γιώργος θα πετάει πάνω από τους ουρανούς γιατί μέσα στο μυαλό μας υπάρχει και θα μείνει αθάνατος. Στην οικογένεια δίνουμε κουράγιο και ο Γιώργος είναι μαζί τους» ανέφερε.

«Ήταν ένα γλυκό παιδί γιατί μέσα από την γλυκιά οικογένεια του μόνο ένας τέτοιος καρπός θα μπορούσε να βγει. Είναι αυτό που λέμε «το μήλο θα πέσει κάτω από την μηλιά». Ο Γιώργος έκανε το καθήκον του, ήταν παλικάρι, το ξέραμε και το βλέπαμε μέσα στα μάτια του. Το πιστεύαμε ότι θα φτάσει πολύ ψηλά. Τα κατάφερε μόνο για 16 χρόνια. Όμως θα μείνει για πάντα μέσα μας, πολύ ψηλά» κατέληξε.

Γιώργος Μπαλταδώρος: Δείτε το βίντεο

Πηγή: www.newsit.gr