Καιρός: Ζέστη και σκόνη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο καιρός φέρνει αρκετή ζέστη το μεσημέρι με το θερμόμετρο να φτάνει σε πολλές περιοχές και τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου, όμως μην σας ξεγελάει το πρωί οι θερμοκρασίες είναι κοντά στους 10 βαθμούς Κελσίου. Μαζί με τη νέα καλοκαιρία έρχεται και η σκόνη από την Αφρική στα δυτικά και τα νότια.

Ο καιρός σήμερα Τρίτη του Πάσχα σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος και σταδιακά αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασια: από 10 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες αργά τη νύχτα στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν. Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασια: από 11 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος και σταδιακά αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος και από το βράδυ αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασια: από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος και σταδιακά αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 11 έως 24 βαθμούς κελσίου.
Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη του Πάσχα 11-04-2018

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια για πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί Τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: θα κυμανθεί σε υψηλή για την εποχή επίπεδα κυρίως στα νότια.

Πηγή: www.newsit.gr