Μιχάλης Ζαφειρόπουλος – Το τελευταίο αντίο – Πλήθος κόσμου στην κηδεία του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σε λίγη ώρα η κηδεύεται ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος
- Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μέσα στο γραφείο του
- Δεκάδες στεφάνια στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Ελληνικό
- Θα ταφεί στο νεκροταφείο Ελληνικού

Είναι όλοι εκεί για να αποχαιρετίσουν τον σύζυγο, τον πατέρα, τον αδερφό, το φίλο, τον συνάδελφο. Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος οδηγείται, σε κλίμα θλίψης, οδύνης και συγκίνησης, στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του γίνεται στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Ελληνικό.

Από νωρίς, στην εκκλησία άρχισαν να καταφθάνουν τα στεφάνια στη μνήμη του. Από φίλους, συγγενείς, συναδέλφους του. Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν άνθρωπο που το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει τη δουλειά του.

Θλιμμένα πρόσωπα παντού. Η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έφτασε στην εκκλησία λίγο πριν από τις δυο. Τα λόγια λίγα για να αποτυπώσουν το θρήνο και τη θλίψη τους. Έχασαν τον άνθρωπό τους.


Τα στεφάνια

Στις σκάλες της εκκλησίας, στους χώρους δίπλα, παντού στεφάνια στη μνήμη του αδικοχαμένου δικηγόρου. Φίλοι, συνάδελφοι, συγγενείς ή ακόμη και απλοί γνωστοί, όλοι θέλησαν με αυτό τον τρόπο να που που το ύστατο χαίρε.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (12.10.2017) μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154. Δυο άνδρες εμφανίστηκαν ως πελάτες, τον πυροβόλησαν μια φορά και εξαφανίστηκαν. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία είναι πολύ κοντά στη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας που συγκλόνισε τους πάντες.
Συγκλονιστικές στιγμές έξω από το γραφείο του

Δεκάδες συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου ποινικολόγου βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (13.10.2017) στην οδό Ασκληπιού 154. Μερικά λουλούδια, πόνος και θλίψη. Εκεί ήταν ο γιος του, ο Νώντας.

Μια εικόνα που ξεχώρισε ήταν εκείνη από ένα γράμμα, που κάποιος έβαλε στην πόρτα του δικηγορικού γραφείου. Ένα γράμμα με λόγια καρδιάς, λόγια αποχαιρετισμού…

«Μιχάλη Ζαφειρόπουλε! Αυτά τα λίγα λουλούδια είναι από εμένα τον Μανώλη που εξήντα χρόνια είμαι στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας! Το Σώμα των Δικηγορικών Συλλόγων πλέον δεν με αμείβει αλλά κάνει κάτι καλλίτερο! Με ανταμείβει!! Με αγάπη, σεβασμό.

Μιχάλη Ζαφειρόπουλε κάποτε θα «συναντηθούμε»! Πώς θα με γνωρίσεις; Ακούγοντας τους ήχους κάποιας φυσαρμόνικας που σου άρεσε!».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πηγή: www.newsit.gr