ΣΒΙΕ: 50 χρόνια αποκλειστικά επαγγέλματα Υγείας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ΣΒΙΕ, η πρώτη Σχολή στα Επαγγέλματα Υγείας στην Ελλάδα, εξασφαλίζει στους νέους τη σιγουριά της επαγγελματικής αποκατάστασης. Η παράδοση και η εξειδίκευση της ΣΒΙΕ, οι έμπειροι και καταξιωμένοι εκπαιδευτές της, οι ευρωπαϊκών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της, τα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια της καθώς και οι διαχρονικές συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους Φορείς Υγείας της χώρας, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη πορεία των αποφοίτων της στην αγορά εργασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει συνάψει αποκλειστική συνεργασία με τη ΣΒΙΕ για την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε αντικείμενα αιχμής.

Περισσότεροι από 35.000 απόφοιτοι της ΣΒΙΕ στελεχώνουν τα κορυφαία ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία, μαιευτήρια, διαγνωστικά εργαστήρια, κέντρα φυσικής αποκατάστασης, μονάδες διατροφής, φαρμακεία, ινστιτούτα αισθητικής, βρεφονηπιακούς σταθμούς κ.ά., αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη του επαγγελματικού κόσμου στην ποιότητα και στο κύρος της Σχολής.

Το Ι.ΙΕΚ ΣΒΙΕ προσφέρει Αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα επιπέδου 5, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας, που δίνει τη δυνατότητα συνέχισης σπουδών σε πανεπιστημιακό επίπεδο, τόσο σε ιδρύματα της Ελλάδας όσο και του Εξωτερικού. Παράλληλα, η ΣΒΙΕ υλοποιεί κάθε χρόνο, τα τελευταία 25 χρόνια, ευρωπαϊκά προγράμματα σε συνεργασία με κορυφαίους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς φορείς της Ευρώπης, στους οποίους οι σπουδαστές μας έχουν τη μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση.  Η ΣΒΙΕ βραβεύτηκε για  το πρόγραμμα Εrasmus και τη μοναδική μαθησιακή εμπειρία που προσφέρει στους σπουδαστές της χάρη σε αυτό  στα Educational Awards 2017.

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για τη ΣΒΙΕ αποτελεί η θέση της στη χρυσή δεκάδα των νικητών του διαγωνισμού Cedefop Photo Award 2017, με 140 συμμετοχές ομάδων από όλη την Ευρώπη. Συγκεκριμένα,  ο τομέας Αισθητικής της ΣΒΙΕ διακρίθηκε για τη συνεργασία του με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα "Απόδοση Τραυματισμών και κακώσεων με σπέσιαλ εφέ από τις σπουδάστριες του επαγγελματικού μακιγιάζ της ΣΒΙΕ".

 

Στο Ι.ΙΕΚ ΣΒΙΕ, επιλέγεις ανάμεσα στις πλέον σύγχρονες και περιζήτητες  ειδικότητες του Τομέα Υγείας: Β. Ιατρικών Εργαστηρίων (Βοηθός Μικροβιολόγου)-Β. Νοσηλευτικής Χειρουργείου-Β. Νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας-Β. Νοσηλευτικής Μαιευτικής-Β. Ραδιολογίας & Ακτινολογίας-Β. Οδοντικής Τεχνολογίας (Οδοντοτεχνική)-Β. Οπτικής & Οπτομετρίας- Β. Φυσικοθεραπευτή- Β.Φαρμακείου/Τεχνικός Φαρμάκων & Καλλυντικών-Β. Βρεφονηπιοκόμων - Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ  (Αισθητική ) - Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας.

Μάθε περισσότερα στο W: www.sbie.edu.gr -E: [email protected]Τ: 210-4822222