Νέα ΑΛΛΑΓΗ στο Facebook!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο νέος αλγόριθμος του Facebook έχει στόχο να «παραμελήσει» τις αναρτήσεις των ειδησεογραφικών σελίδων τις οποίες ακολουθεί ο χρήστης. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πανικό σε πολλούς χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

 

 

Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας καθώς, κατά μία έννοια, υπάρχει τρόπος να κοροϊδέψετε τον νέο αλγόριθμο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΤΝW, μπορεί κανείς να επιλέξει να δώσει προτεραιότητα στις αγαπημένες του συνδρομές, με τον εξής τρόπο:

Πηγαίνοντας στη σελίδα την οποία ακολουθείτε θα δείτε την επιλογή “Following” εάν είστε από κινητό τηλέφωνο ή “Liked” εάν είστε από υπολογιστή. Πατώντας πάνω σε αυτά θα εμφανιστεί μία λίστα, η οποία σας δίνει την επιλογή “See First”. Κάνοντας κλικ πάνω σε αυτήν, εξασφαλίζετε πως η συγκεκριμένη σελίδα θα έχει προτεραιότητα στο newsfeed.

Με παρεμφερή τρόπο μπορείτε επίσης να αποφύγετε την εμφάνιση κάποιων χρηστών στην κεντρική σας σελίδα, χωρίς να χρειάζεται να τους αφαιρέσετε από τους φίλους σας. Για να το καταφέρετε αυτό, απλά πατήστε πάνω στο “Friends” ή “Following” στο προφίλ του χρήστη που σας ενδιαφέρει και επιλέξτε το “Unfollow” από τις επιλογές που σας δίνονται.

Είναι τόσο απλό.

Πηγή: cnn.gr