ΖΩΔΙΑ: Ημερήσιες προβλέψεις για όλους!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δείτε αναλυτικά τι σας περιμένει σήμερα!

ΚΡΙΟΣ

Νιώθεις γεμάτος ενέργεια καθώς βρίσκεσαι στον απόηχο της Νέας Σελήνης που πραγματοποιήθηκε εχθές στο ζώδιο σου. Σήμερα θα ασχοληθείς με τους ανθρώπους σου καθώς θα αναγνωρίσεις πως παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή αλλά και το τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κλείσεις συμφωνίες που θα επιδιώξεις. Νέες γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα θα έχουν τις προδιαγραφές να μείνουν και να σε ωφελήσουν στο μέλλον.

Σήμερα θα έχεις το ταλέντο να πείσεις το ταίρι σου για οτιδήποτε θελήσεις και θα το εκμεταλλευτείς δεόντως! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα έχεις την επικοινωνιακή ικανότητα να τραβήξεις την προσοχή επάνω σου και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ανασφάλειες σου θα σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα ανησυχίας καθώς δεν θα είναι εύκολο να τις βγάλεις από το μυαλό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε κάνει αφηρημένο/η καθώς δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τίποτε άλλο παρά μόνο με τις σκέψεις σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα βοηθήσει τη λογική σου σκέψη να υπερισχύσει ώστε να μην καταφέρουν να σε αγχώσουν τα φανταστικά σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου!

Σήμερα δύσκολα θα καταφέρεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου καθώς θα είσαι αφηρημένος/η και βυθισμένος/η στις σκέψεις σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου άκουσε τη φωνή της διαίσθησης σου και μην την παραβλέπεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα φέρει γύρω σου φίλους, γνωστούς και συναδέλφους, οι οποίοι θέλουν τη συμβουλή σου στα θέματα που τους απασχολούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα ενισχύσει το αλτρουιστικό πνεύμα σου και αν ασχοληθείς με συλλογικές εργασίες σήμερα θα βγεις κερδισμένος/η. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα εδραιώσει νέες συμμαχίες και μπορεί να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα εξελιχθούν σε πολύ καλούς σου φίλους.

Το ταίρι σου ζητά την προσοχή σου σήμερα αλλά εσύ είσαι απασχολημένος/η με τα προβλήματα των φίλων σου με αποτέλεσμα να ψάχνεις να βρεις μια ισορροπία! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει μέσα από το φιλικό σου περίγυρο και θα την ενθουσιάσεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Κριό τονίζει την ανάγκη σου για αναγνώριση στο κοινωνικό και επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε παρακινήσει να χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα για να προσεγγίσεις ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν επαγγελματικά. Είναι πιθανό να συζητήσεις και την υλοποίηση μιας ιδέας σου που θα σε χαροποιήσει πολύ. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα εδραιώσει κάθε συμφωνία που θα κάνεις σήμερα.

Σήμερα θα προσπαθήσεις να πείσεις το ταίρι σου να παραβρεθείτε σε κάποια κοινωνική σας υποχρέωση αλλά δεν φαίνεται να είναι πρόθυμο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία με κοινωνικό στάτους θα σε εντυπωσιάσει.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα ευνοούνται επιμορφωτικά θέματα καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα σου υπενθυμίσει κάποιο σεμινάριο που έχεις αφήσει ημιτελές ή μια πιστοποίηση που όλο έλεγες να δώσεις και δεν έβρισκες χρόνο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα σου χαρίσει ευφράδεια λόγου και θα ευνοήσει οτιδήποτε σχετίζεται με επικοινωνιακά θέματα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον  Κρόνο από τον Τοξότη, θα βοηθήσει την πρακτική σου σκέψη που θα είναι ωφέλιμη για να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στους στόχους που έχεις θέσει στον εαυτό σου.

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά δεν θα είναι εύκολο να σε ακολουθήσει καθώς το μυαλό σου θα τρέχει! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις αυτόν/η που θέλεις με επιτυχία!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δεν θα ξυπνήσεις με την καλύτερη διάθεση και θα έχεις την τάση να γίνεις πολύ αυστηρός/η με τον εαυτό σου για επιλογές που έχεις κάνει και δεν σου βγήκαν όπως τις περίμενες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή, θα σε κάνει ιδιαίτερα διαισθητικό/η με αποτέλεσμα να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των άλλων από μακριά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να δεις οτιδήποτε σε απασχολεί ρεαλιστικά χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις ώστε να καταφέρεις να το λύσεις.

Θα έχεις την τάση να καταλαβαίνεις τι θέλει να σου πει το ταίρι σου πριν καν μιλήσει και αυτό θα είναι υπέρ σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, σήμερα θα γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης!

 

ΖΥΓΟΣ

Οι σημαντικοί «άλλοι» της ζωής σου θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα και δεν θα μπορέσεις να τους αγνοήσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις ουσιαστικά μαζί τους και να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τις εποικοδομητικές συζητήσεις και θα σου χαρίσει μια εξαιρετικά ώριμη σκέψη. Νέες συνεργασίες και επαγγελματικές γνωριμίες που μπορεί να γίνουν σήμερα θα έχουν όλες τις προδιαγραφές για να εδραιωθούν.

Σήμερα θα ασχοληθείς σχεδόν αποκλειστικά με θέματα του/της συντρόφου σου καθώς θα χρειαστεί τη γνώμη και τη βοήθεια σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου δώσε βάση σε μια νέα γνωριμία γιατί ήρθε για να μείνει!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καθημερινές σου δραστηριότητες θα γεμίσουν την ημέρα σου και θα χρειαστείς ένα πλάνο προκειμένου να μην παρασυρθείς και δεν την εκμεταλλευτείς σωστά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως η ημέρα ενδείκνυται για να ιεραρχήσεις τις δουλειές σου, τις ανάγκες σου και τις υποχρεώσεις σου με βάση το χρόνο σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σου δώσει την ευκαιρία να αποδείξεις τις ικανότητες σου κυρίως σε εργασιακά θέματα.

Σήμερα δεν θα έχεις αρκετό χρόνο για το ταίρι σου για αυτό φρόντισε να είναι ποιοτικός! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια γνωριμία που θα κάνεις σήμερα μπορεί να μη σε ενθουσιάσει αλλά μάλλον θα σε καταφέρει και θα αλλάξεις γνώμη!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε προτρέπει να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου για να ακούσεις και τις δικές σου ανάγκες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα φέρει στην επιφάνεια το συγγραφικό σου ταλέντο ή αν το έχεις ήδη βρει θα το ενισχύσει και δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις και ένα νέο χόμπι!  Η ημέρα ενδείκνυται για να βγεις με φίλους να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σου υπενθυμίσει πως σήμερα μπορείς να το ρίξεις έξω αλλά να κρατήσεις και το μέτρο!

Ένα φλερτ μπορεί να μην ξεκινήσει με σοβαρές διαθέσεις όμως στην πορεία θα αλλάξεις γνώμη και θα διαπιστώσεις πως ήρθε για να μείνει! Αν έχεις βρει το ταίρι σου η διάθεση σου και η ενέργεια σου θα το κάνουν να σε ερωτευτεί ξανά!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλλημα καθώς τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σου θέματα μπορεί να εμπλακούν και να αναγκαστείς να δώσεις προτεραιότητα μόνο σε ένα από τα δύο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή, θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί μπορεί να επιτεθείς λεκτικά αν νιώσεις πως κάποιος/α σε ζορίζει. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να επανακτήσεις τη ψυχραιμία σου και να σκεφτείς αντικειμενικά για οτιδήποτε σε απασχολεί μακριά από συναισθηματισμούς.

Είναι πιθανό να παρεξηγήσεις κάτι που θα σου πει το ταίρι σου καθώς θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα μπορεί να σε παρασύρει σε επικοινωνιακά λάθη καθώς δεν θα είσαι αντικειμενικός/η.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για να κάνεις μια εξόρμηση στα μαγαζιά και να βρεθείς με τον/την αγαπημένο/η σου αδερφό/η για να πιείτε ένα καφέ και να πείτε τα νέα σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι μια πολύ καλή όψη αν θέλεις να μελετήσεις, να γράψεις, να κάνεις ψώνια και να επικοινωνήσεις! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει πολύ καλό συμβουλάτορα και για αυτό θα σε αναζητήσουν πολλοί σήμερα καθώς ξέρουν πως θα τους ακούσεις και θα τους βοηθήσεις.

Είναι πιθανό να ξεκινήσεις για να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά με το ταίρι σου και τελικά να καταλήξετε σε βιβλιοπωλείο καθώς θέλεις να αποκτήσεις και άλλες γνώσεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα ξεκινήσεις μια γενική συζήτηση με αυτόν/η που σε ενδιαφέρει αλλά θα γίνει προσωπική!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα νιώθεις καλά μόνο αν το ταμείο είναι γεμάτο, διαφορετικά θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να το γεμίσεις! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις συμφωνίες που θεωρούσες οικονομικά συμφέρουσες. Είναι πιθανό να γίνεις αρκετά κυκλοθυμικός/η στην προσπάθεια σου να βρεις λύσεις και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να φέρει μια επαγγελματική πρόταση που θα ενισχύσει και τη φήμη σου αλλά και την τσέπη σου!

Είναι πιθανό να είσαι αδιάφορος/η για τα αισθηματικά σου καθώς θα εστιάσεις στον οικονομικό τομέα. Ρίξε το βάρος σου εκεί που πρέπει απερίσπαστος/η από οτιδήποτε άλλο και μην ανησυχείς καθώς από αύριο θα ξαναβρείς τον εαυτό σου.

πηγή: e-zwdia.gr