Απίστευτο! Αυτή η γυναίκα πλήρωνε την οικιακή βοηθό όχι για τις δουλειές αλλά για να…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα απίστευτο σχέδιο έστησε η 35χρονη Dina Gris για να χωρίσει τον άντρα της. Έδωσε χρήματα στην οικιακή βοηθό για να κοιμηθεί με τον άντρα της ώστε να έχει αποδεικτικά στοιχεία της απιστίας του και να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του στο διαζύγιο.

Ο 56χρονος επιχειρηματίας Zekri Gris προσέλαβε τη νεαρή γυναίκα ως οικιακή βοηθό και babysitter των παιδιών του. Όταν απέτυχε το σχέδιο της γυναίκας του, κατηγόρησε τη νεαρή κοπέλα πως του κλέβει χρήματα.

Το πλούσιο ζευγάρι που έχει τέσσερα αγόρια (10, 7, 6 και 5 ετών) έδεσε την οικιακή βοηθό με χειροπέδες. Την απείλησαν με μαχαίρι να ομολογήσει την κλοπή 12.000 λιρών, ενώ βιντεοσκόπησαν τα βασανιστήριά της επί 36 ώρες στο σπίτι τους στο Bishop Sutton.

Μετά από 3 ημέρες η νεαρή κοπέλα κατάφερε να σπάσει τα δεσμά της να χρησιμοποιήσει ένα σκοινί για να το σκάσει από το παράθυρο. Ένας γείτονας του ζευγαριού την είδε να τρέχει στον δρόμο φορώντας μόνο ένα νυχτικό και κάλεσε τις αρχές.

 

Ο Zekri Gris ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση την Τρίτη. Στο δικαστήριο ομολόγησε την ενοχή της τον Δεκέμβριο και η γυναίκα του και θα καταδικαστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

"Φαίνεται να σχηματίσατε την άποψη πως ήταν υπεύθυνη για την κλοπή χρημάτων από εσάς. Τη δέσατε και απαιτήσατε χρήματα. Δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε. Δεν ήσασταν διατεθειμένος να αποδεχτείτε την άρνησή της. Τη δέσατε σε μια καρέκλα και την κρατούσατε αιχμάλωτη σχεδόν 3 μέρες", σχολίασε ο δικαστής ανακοινώνοντας την απόφασή του.

Η νεαρή κοπέλα από τις Φιλιππίνες, γνωστή μόνο ως Narissa, άρχισε να εργάζεται για το ζευγάρι μετά τη λήξη της φοιτητικής της βίζας.