Όταν γέννησε 3 μαύρα μωράκια το ζευγάρι έπαθε ΣΟΚ! Όχι όμως για το λόγο που νομίζετε…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα νεαρό ζευγάρι, αφού παντρεύτηκαν, ένιωσαν την ανάγκη να υιοθετήσουν. Είναι και οι 2 κατά της έκτρωσης και πιστεύουν πως η υιοθεσία είναι μία λογική απόφαση για ανθρώπους αυτής της ιδεολογίας.

Αυτό όμως που τους κάνει να ξεχωρίζουν από άλλους που υιοθετούν παιδιά, είναι ότι επέλεξαν να υιοθετήσουν μόνο παιδιά που δεν ήταν λευκά. Η Rachel και ο Aaron Halbert δεν μπορούσαν να κάνουν δικά τους παιδιά και το είδαν αυτό σαν σημάδι από το Θεό, που τους έλεγε ότι δεν έπρεπε να κάνουν λευκά παιδιά.

 

Ο Aaron μεγάλωσε στην Ονδούρα ενώ οι γονείς του ήταν ιεραπόστολοι στην περιοχή. Ήταν ο μόνος λευκός εκεί, κάτι που τον βοήθησε να νιώθει άνετα ανάμεσα σε ανθρώπους άλλων φυλών.

 

Η γυναίκα του, Rachel, από την άλλη μεγάλωσε στο δέλτα του Μισισίπι και δεν είχε έρθει σε επαφή με άλλες φυλές, αλλά ένιωθε συμπόνια για κάθε άνθρωπο. Τελικά, το ζευγάρι υιοθέτησε δύο μαύρα παιδιά.

 

Λάτρευαν το πόσο πολυπολιτισμική ήταν η οικογένειά τους. Τα παιδιά τους, τους έχουν δώσει πραγματικά μια πολύ ξεχωριστή οπτική στα πράγματα. Η ιστορία τους όμως δεν τελειώνει εκεί. Όταν έμαθαν για το Εθνικό Κέντρο Δωρεάς Εμβρύων, μία τράπεζα εμβρύων που κρατάει έμβρυα όσων κάνουν εξωσωματική, αποφάσισαν να κάνουν κάτι ακόμα πιο παράτολμο.

 

Η Rachel κυοφόρησε δύο έμβρυα, αλλά επειδή το ένα διαιρέθηκε στη μήτρα της, τελικά κατέληξε να γεννάει τρίδυμα! Όσο εκπληκτική και αν είναι η ιστορία της, δέχονται συχνά κριτική από την τοπική κοινωνία. Κάποιοι δεν υποστηρίζουν την απόφασή τους. Φυσικά, δεν βλέπουν όλοι την οικογένεια αυτή αρνητικά.

 

3

 

5

6

puf