Τι ήταν στην προηγούμενη ζωή Τσίπρας, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Μέρκελ και άλλοι επώνυμοι;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υπήρχε Έλληνας πολιτικός που ήταν βιολιστής και του έμεινε… τικ;

Ποιος ήταν αστρονόμος και ποιος έφτιαξε… αερόστατο; Ήταν η πιο διάσημη γυναίκα του Χόλιγουντ εταίρα στην αρχαία Αθήνα; Ήταν η πιο ισχυρή γυναίκα της Ευρώπης κόρη κομπογιαννίτη;

Κάρμα και οι προηγούνες ζωές έχει τίτλο το βιβλίο της Άτζυ Λουπέσκου και στις σελίδες του υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για πασίγνωστα πρόσωπα. Ουσιαστικά (για όσους πιστεύουν σε αυτά) η γνωστή μεταφυσική ερευνήτρια “ταξιδεύει” στο χρόνο και βλέπει τις ήταν στις προηγούμενες ζωές τους οι επώνυμοι και οι δυνατοί του πλανήτη αλλά και της Ελλάδας.

Για παράδειγμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με το βιβλίο ήταν ένας Λιβανέζος έμπορος ξυλείας και ερασιτέχνης αστρονόμος. Πάντα λέει η κ. Λουπέσκου τον επηρέαζε στη ζωή του μια γυναίκα, όπως η σύντροφός του Περιστέρα που στις προηγούμενες ζωές της έζησε στο Βέλγιο και στα Αραβικά Εμιράτα.

Ενδιαφέρον έχει η προηγούμενη ζωή του Κώστα Μητσοτάκη που σύμφωνα με την κ. Λουπέσκου στα μέσα του 3ου αιώνα έζησε σε χώρα της ανατολής έγινε παντοδύναμος νομομαθής αλλά πολεμήθηκε από αντιπάλους και εκδιώχθηκε. Αργότερα τον 17ο αιώνα έζησε και πάλι στην Ιταλία. Ήταν βιολιστής και η ενασχόλησή του με το όργανο είναι αυτή που του άφησε και το τικ στον αριστερό ώμο.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, πάλι, πριν δυο αιώνερς ήταν στη Βόρεια Ευρώπη, μάλλον στη Σουηδία, κατασκεύασε μαζί με άλλους ένα αερόστατο με κινητήρα αλλά χάθηκε σε ένα ταξίδι στον παγωμένο Βορρά.

Ο Κώστας Σημίτης πρωτοεμφανίζεται στη Ρώμη, λεγόταν Τιβέριος και ήταν αριστοκράτης. Εμφανίστηκε ξανά 10 αιώνες αργότερα σε χώρα της Ανατολής όπου ήταν κρατικός αξιωματούχος, όμως ένας λιμός έστρεψε το λαό εναντίον του και παραιτήθηκε.

Απ’ τους ξένους ενδιαφέρον έχουν οι προηγούμενες ζωές της Άγκελα Μέρκελ που ζούσε στη Μεσοποταμία, μάζευε με την οικογένειά της θεραπευτικά βότανα, ήταν δηλαδή ο πατέρας της κάτι σαν αυτό που λέμε στην Ελλάδα κομπογιαννίτης. Ύστερα εμφανίστηκε πριν τρεις αιώνες ως κόρη φτωχού ψαρά στην Πολωνία. Παντρεύτηκε μικρή έναν σιδερά, αλλά έμαθε την τέχνη και έφτιαχνε κοσμήματα.

Επειδή όλα… εξηγούνται ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήταν λέει σε .όλες τις προηγούμενες ζωές του φτωχόπαιδο, είχε εμμονή με τα χρήματα και αυτό τον έκανε άκαρδο απέναντι στους άλλους. Μια φορά είχε την τύχη να είναι πλούσιος, έγινε αξιωματούχος σε χώρα της Ανατολής, αλλά και τότε είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του όπως και πριν μερικά χρόνια στη Γερμανία…

Η Ντόρα Μπακογιάννη που υπήρξε Σπαρτιάτισσα στα μέσα του 6ου αιώνα π.Χ. Η κ. Μπακογιάννη έχασε τον σύζυγό της από το χέρι είλωτα, ενώ και η ίδια τραυματίστηκε σε εκείνη την προηγούμενη ζωή κατά τη διάρκεια σεισμού.