Αυτή είναι η Πειραιώτισσα που διαπρέπει στην Αμερική και το Hollywood! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πειραιάς είναι παντού μέσω των ανθρώπων του που διαπρέπουν ανά την υφήλιο!

Ο λόγος αυτή τη φορά για την Στέλλα Αμπατζή.

Νέα, όμορφη, δυναμική και πάνω απ’ όλα…Πειραιώτισσα!

 

Η Στέλλα Αμπατζή, γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα, ζει και εργάζεται στο εξωτερικό τα τελευταία 13 περίπου έτη.

Έφυγε από την Ελλάδα το 2003.  Για 11 χρόνια η βάση της ήταν το Λονδίνο από όπου και βρισκόταν σε διάφορες αποστολές για γυρίσματα ταινιών. Από το 2012 μέχρι σήμερα μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Η ίδια διαπρέπει στην βιομηχανία του κινηματογράφου με ειδίκευση στα visual effects που απολαμβάνουμε στην μεγάλη οθόνη.

1STE

Όπως αποκάλυψε στο Piraeuspress.gr,  δεν ήταν εύκολη απόφαση να φύγει από τη χώρα μας και να κυνηγήσει το όνειρο της στο εξωτερικό. Κι όμως σήμερα δικαιώθηκε!

"'Εφυγα και πήγα σε ένα μέρος που δεν είχα κανένα "γνωστό", δεν μου χαρίστηκε τίποτα, δούλεψα πολύ σκληρά και στερήθηκα πάρα πολλά πράγματα και πρώτα από όλα την οικογένεια μου.." τονίζει.

Με αργά και σταθερά βήματα αλλά και δυσκολίες, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα όσα από παιδί φιλοδοξούσε.

Η Στέλλα έχει στο βιογραφικό της μεγάλες επιτυχίες όπως “KingKong”, “MissionImpossible 3”, “CasinoRoyale”, “TheWolfofWallStreet”, “TheBrothersGrimm” και πολλές άλλες μεγάλες παραγωγές!

2STE

Ακούραστη δεν σταματά να εργάζεται πάνω στην τέχνη. Αυτή την περίοδο, στη Νέα Υόρκη, στην γκαλερί Chashama, σε ένα χώρο που φιλοξενεί έργα νέων καλλιτεχνών, η  όμορφη Πειραιώτισσα παρουσίασε την πρώτη της έκθεση με τίτλο “ IAM “.

Πρόκειται για μία σειρά από, περιορισμένου αριθμού, μοναδικά έργα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από mixed media combination ακρυλικά χρώματα, καλλιγραφικό μελάνι, ψηφιακή ζωγραφική, έχουν μορφοποιηθεί σε stereographic φωτογραφίες και εκτυπωθεί επάνω σε πίνακες αλουμινίου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν τους πίνακες μέσα από ειδικά γυαλιά 3D.

H έκθεση και ο καινοτόμος τρόπος παρουσίασης των έργων που επέλεξε η Στέλλα έχουν σκοπό να κάνει ένα νέο βήμα και να εξελίξει το πώς οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την τέχνη μέχρι σήμερα.

H έκθεση I AM ξεκίνησε στις 19 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15 Μαρτίου 2015.

Η νεαρή καλλιτέχνις  αν και ζει μακριά από την Ελλάδα δεν χάνει ευκαιρία να επισκέπτεται την οικογένειά της όποτε, φυσικά, το βαρύ πρόγραμμά της το επιτρέπει!

Το Piraeuspress.gr επικοινώνησε με την ίδια  στην Αμερική και δείτε τι μας είπε για την οικογένειά της που ζει στον Πειραιά αλλά και για την πόλη που γεννήθηκε!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ζεις πλέον μόνιμα στην Αμερική και από όσο γνωρίζουμε επισκέπτεσαι όσο μπορείς την χώρα μας για να δεις την οικογένειά σου. Ποιο πρόσωπο όμως σου λείπει περισσότερο;

Πλέον δεν επισκέπτομαι τη χώρα μου τόσο συχνά όσο θα  ήθελα! 1με 2 φορές το χρόνο. Η οικογένειά μου είναι πολύ δεμένη, οι γονείς  μου ήταν και είναι απίστευτα υποστηρικτικοί σε κάθε απόφαση που έχω πάρει.

 

Έχω τεράστια αδυναμία στις αδερφές μου, Φανή και Μαριάννα ,που είναι επίσης οι καλύτερες φίλες μου. Και φυσικά λατρεύω την ανιψιά μου που ανυπομονώ να την ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο.

 

Έχεις σκεφτεί να επιστρέψεις μόνιμα στην Ελλάδα;

Από την Ελλάδα έφυγα στα καλά χρόνια. Ήθελα αξιοκρατία αλλά και εκπαίδευση από τους καλύτερους στο χώρο του κινηματογράφου. Η χώρα μας είναι πανέμορφη και παρόλο που μου λείπει η οικογένεια μου , εργασιακά είναι λίγο δύσκολο να επιστρέψω, εκτός αν προκύψει κάποια παραγωγή. Πάντα, προσπαθώ να προωθώ τη χώρα μας και τις άπειρες ομορφιές της σε παραγωγούς και συνεργάτες στο HOLLYWOOD!

 

Τι είναι αυτό που σου λείπει από την πόλη που γεννήθηκες, τον Πειραιά;

H θάλασσα! Είμαι απόλυτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα! Ήταν μεγάλη απώλεια αυτό για μένα όλα τα χρόνια στο Λονδίνο.

 

-        Πως μοιάζει στα μάτια σου, ως καλλιτέχνις, ο Πειραιάς;  Είναι μια πόλη που θα μπορούσε, πιστεύεις, να εμπνεύσει έναν δημιουργό;

 

Αν ήταν πίνακας, ο Πειραιά θα ήταν τολμηρός, θα βουτούσε τα σκληρά δουλεμένα χέρια του μέσα στις μπογιές και θα πετούσε έντονα γαλάζια χρώματα στον καμβά, χωρίς φόβο μην το χαλάσει! Με πάθος και σιγουριά!

 

Μεγάλη έμπνευση, για μένα έχει υπάρξει το λιμάνι…Έχω πολλές φωτογραφίες από συννεφιασμένα ηλιοβασιλέματα εκεί! Το λιμάνι του Πειραιά έχει κάτι το μαγικό…

5STE

 

Μια ευχή για τον Πειραιά μας

Εύχομαι ο κόσμος να βρίσκει τη δύναμη και την υπομονή να αγωνίζεται. Η δύναμη φαίνεται από το πόσες φορές αποτυγχάνεις αλλά ξανασηκώνεσαι ν παλέψεις και όχι μόνο για εσένα αλλά και για αυτούς που αγαπάς!

 

Στα νέα παιδιά θα ήθελα να πω, άσχετα με το οικονομικό τους υπόβαθρο, να μην σταματήσουν ΠΟΤΕ να ονειρεύονται, να μαθαίνουν και να πιστεύουν στον εαυτό τους.

 

Ο Πειραιάς έχει τα πιο έξυπνα παιδιά και η πόλη μας αξίζει να την πάμε πολύ μπροστά.

3STE

4STE

@Η διαδικτυακή σελίδα της Στέλλα Αμπατζή : www.stellaampatzi.com

Διαβάστε επίσης:

To κορίτσι από τον Κορυδαλλό που...τη ζήτησαν στη ΝΑSA!