ΣΟΚ! Δε θα πιστέψεις τι κάνει η Φαίη Σκορδά για να διατηρήσει την ομορφιά του προσώπου της! (VIDEO)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ναι, μάθαμε ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της Φαίης Σκορδά και σου το παρουσιάζουμε!

Μπορεί να την βλέπεις κάθε μέρα στην τηλεόραση ή να έχεις μάθει τις ατάκες της απ’ έξω.

Ήξερες όμως που οφείλει ένα μεγάλο μέρος της ομορφιάς της;

Σίγουρα οι αισθητικές επεμβάσεις είναι κάτι που σου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά αν σου λέγαμε ότι δεν έχει βάλει ποτέ νυστέρι στο πρόσωπό της τι θα φανταζόσουν;

Όχι, η απαλότητα και λάμψη του δέρματός της δεν οφείλεται σε θεραπεία με πόδια βατράχου και λοιπά γιατροσόφια, αλλά στη δύναμη της φύσης.

Αν ακολουθήσεις λοιπόν τις συμβουλές της Φαίης, όχι μόνο θα μπορέσεις να δώσεις στο δέρμα σου την λάμψη που του λείπει αλλά θα αποτρέψεις την εμφάνιση ρυτίδων μια και καλή με φυσικό τρόπο. Ξέρουμε βέβαια τι θέλεις να ρωτήσεις και έχουμε και την απάντηση. Πώς το κάνει;

Το μυστικό βρίσκεται στο Ε και όχι στο γνωστό κανάλι αλλά στη βιταμίνη Ε. Γνωστή ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, η βιταμίνη Ε συναντάται σε τροφές με φυτικά λιπαρά.

Όμως η καλύτερη λύση για να την λάβεις χωρίς να καταναλώνεις λιπαρά, είναι το συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης Ε της Lanes. Για να δεις τα οφέλη της βιταμίνης Ε άμεσα στο δέρμα σου, η Φαίη συστήνει όχι μόνο να την καταναλώσεις σε μορφή κάψουλας ή φαγητού, αλλά και να την αλείψεις απευθείας στο πρόσωπό σου!

Δες το βίντεο και μάθε περισσότερα:

[g_youtube v="dAlixofFdDE"]