4 κίνδυνοι για τα μαλλιά σου που σίγουρα δεν γνωρίζεις!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πράγματα της καθημερινότητά μας που μπορεί να βλάψουν τα μαλλιά μας...

Κι όμως υπάρχουν πράγματα στην καθημερινότητά μας που μπορεί να βλάψουν τα μαλλιά μας. Δώστε προσοχή σε 4 κινδύνους που εκτίθενται καθημερινά τα μαλλιά σας και δεν τους γνωρίζατε.

1. Βιταμίνη C: Η βιταμίνη c είναι πραγματικά ότι καλύτερο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας όμως δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολές. Ένας χυμός πορτοκάλι ή ένα δισκίο είναι μια χαρά αν όμως μπείτε στη διαδικασία να το παρακάνετε πρέπει να γνωρίζετε ότι η υπερβολική δόση βιταμίνης c επηρεάζει την αναπαραγωγή των κυττάρων του δέρματος στο τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να προκαλέσει μέχρι και φλεγμονή.

2. Μάλλινο κασκόλ: Το καλύτερο είναι όταν φοράτε κασκόλ να δένετε τα μαλλιά σας αλογοουρά και να τα βγάζετε έξω από το κασκόλ. Βλέπετε η τριβή μπορεί σπάσει την τρίχα.

3. Ο αέρας: Ο αέρας επιταχύνει την οξείδωση και τη γήρανση των μαλλιών ενώ προκαλεί και αφυδάτωση. Σε αυτή την περίπτωση το κλειδί είναι μια εβδομαδιαία θεραπεία μαλλιών με εξειδικευμένα προϊόντα.

4. Η μεταλλική βούρτσα: Το να επιλέξετε τη σωστή βούρτσα για τα μαλλιά σας είναι σημαντικό θέμα. Ο λάθος τύπος μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο στρώμα της επιδερμίδας. Οι μεταλλικές βούρτσες θέλουν μεγάλη προσοχή στη χρήση γιατί διαφορετικά θα δείτε πολλά σπασμένα μαλλιά πάνω της. Προτιμήστε ξύλινες με φυσικές τρίχες.