ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Υπερπολυτελής BMW 760Li φτιάχνει μέχρι και… espresso!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η παλαιότερη BMW Σειρά 7 Ε65 μπορεί να είχε κάπως ιδιαίτερη αισθητική, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα υπερπολυτελές και επιβλητικό αυτοκίνητο, με ανέσεις και εξοπλισμό που θα ζήλευαν πολλά σημερινά αυτοκίνητα. Πόσο μάλλον στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο και τον V12 κινητήρα των 6.0 λτ. απόδοσης 445 ίππων και 600 Nm ροπής (760Li).

 

Η G-power, η οποία ειδικεύεται στις μετατροπές των σαλονιών των αυτοκινήτων, έδωσε έναν ακόμα ισχυρότερο αέρα χλιδής στο εσωτερικό μιας BMW 760Li, ο οποίος αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Κάθε επιφάνεια είναι επενδυμένη με υψηλής ποιότητας χειροποίητο δέρμα σε δύο αποχρώσεις καφέ – μπεζ, ενώ μέχρι και τα πατάκια είναι δερμάτινα και πραγματικά ντρέπεσαι να τα πατήσεις.

 

Όσο για τους πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους τα πάντα για να κάνουν τις V.I.P μετακινήσεις τους και να νιώθουν σαν το σπίτι τους. Τα καθίσματα με τις πολλές ηλεκτρικές ρυθμίσεις μοιάζουν σαν πολυθρόνες, υπάρχουν τραπεζάκια αεροπορικού τύπου, οθόνες στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων και στην οροφή, πολλοί αεραγωγοί, ψυγείο για σαμπάνιες, καθώς και μηχανή espresso!