ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση αυτοκινήτων γνωστής εταιρείας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην ανάκληση Mercedes-Benz C-Class (BR 205) προχωρά η εταιρεία Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

Η ανάκληση περιλαμβάνει 258 οχήματα με ημερομηνία παραγωγής από Φεβρουάριο του 2014 έως το Σεπτέμβριο του 2014 και στα οποία ενδέχεται να μην έχει κλειδώσει σωστά ο μηχανισμός ασφάλισης του συνδέσμου συστήματος διεύθυνσης. Αν έχει συμβεί αυτό μπορεί να προκύψουν θόρυβοι καθώς και περιορισμοί στην οδήγηση του οχήματος ενώ, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, θα μπορούσε να χαθεί η ικανότητα οδήγησης του οχήματος. Όπως ωστόσο, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το παραπάνω ζήτημα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει έλεγχος του μηχανισμού ασφάλισης του συνδέσμου συστήματος διεύθυνσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Οι καταναλωτές που επιθυμούν πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz στο τηλέφωνο 800 11 76000.

 

Πηγή: in.gr