Αποτελέσματα αμερικανικών εκλογών 2016 – Μελάνια Τραμπ: Ποια είναι η νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από την Τετάρτη (9/11) η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, είναι και επίσημα η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών και μάλιστα η δεύτερη στην ιστορία των ΗΠΑ που γεννήθηκε εκτός Αμερικής.

Η Μελάνια Τραμπ, γεννήθηκε το 1970 στην πόλη Σέβνικα της τότε Γιουγκοσλαβίας και είναι κόρη του Βίκτωρ, ενός πωλητή αυτοκινήτων, και της Αμαλίας, μιας κλωστοϋφαντουργού.

Η πόλη Σέβνικα  που γεννήθηκε η Μελάνια Τραμπ

svenika

Όσοι ξέρουν την Μελάνια Τραμπ, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν, καθώς όπως λένε κάτοικοι της περιοχής πρόκειται για μια γλυκομίλητη και πολύ ευγενική γυναίκα χαμηλών τόνων που επιθυμούσε να γίνει σχεδιάστρια μόδας και όχι μοντέλο, αλλά η ζωή της επιφύλαξε άλλη πορεία.

melania 3

Ήδη από το 1987 είχε την πρώτη της επαφή με την μόδα και την πασαρέλα, όταν ένας φωτογράφος την είδε τυχαία σε μια επίδειξη μόδας, όχι ως μοντέλο αλλά ως παρευρισκόμενη στην εκδήλωση. Ο ίδιος όπως λέει χαρακτηριστικά από την πρώτη φωτογράφση της, η τότε νεαρή Μελάνια ήταν «πολύ ντροπαλή» αλλά μάθαινε γρήγορα.

Η ίδια αναφέρει σε κάθε ευκαιρία πως ο σύζυγος σέβεται ιδιαίτερα το γυναικείο φύλλο και δεν έχει ακούσει ποτέ να αναφέρεται προσβλητικά σε γυναίκες λέγοντας χαρακτηριστικά «Έχω εμπιστοσύνη στον σύζυγο μου, ότι αναφέρουν είναι ψέματα». «Ο σύζυγός μου είναι αυθεντικός. Είναι αυθόρμητος, είναι ευγενικός, είναι τζέντλεμαν… Υποστηρίζει τους πάντες. Υποστηρίζει και ενθαρρύνει και τις γυναίκες. Θέλει να φτάσουν ψηλά και να κάνουν τα όνειρά της πραγματικότητα», τονίζει η ίδια. 

Το πατρικό σπίτι της νέας πρώτης κυρίας των ΗΠΑ στη Σλοβακία

melania 4

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώτος της έρωτας από την Σλοβακία, Peter Butoln, «η Μελάνια δεν κάπνιζε και δεν έπινε. Είχε ένα πολύ δυνατό μυαλό και πίστευε ότι μπορούσε να καταφέρει τα πάντα». Το ειδύλλιο τους κράτησε μόλις λίγους μήνες, εκείνος μετέπειτα πήγε στρατό κι εκείνη έκανε καριέρα ως μοντέλο. Την τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ήταν με μία καρτ ποστάλ.

Η Μελάνια Τραμπ άνοιξε τα φτερά της η δεκαετία του ’90 και εγκατέλειψε τη Σλοβενία για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της και να συμμετέχει στις πασαρέλες του Μιλάνου. Έπειτα μετά από μερικά χρόνια το 1989, δύο χρόνια αφού η Μελάνια μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες γνώρισε τον Τραμπ σε ένα πάρτυ στην Νέα Υόρκη. Όπως λένε χαρακτηριστικά φιλικοί κύκλοι του ζευγαριού η Μελάνια δεν επεδίωξε τίποτα, απλά έτυχε να γνωρίσει τον μελλοντικό Πρόεδρο των ΗΠΑ.

melania donalnt

Αργότερα μετά τον γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ απέκτησαν ένα γιο τον Μπάρον Γουίλιαμ Τραμπ. Φίλοι της Μελάνια από την Σλοβενία αναφέρουν πως έχουν να την δουν πολλά χρόνια. Οι γονείς της έχουν ακόμα σπίτι στην Σλοβενία, ωστόσο περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους στη Νέα Υόρκη για να είναι κοντά στον εγγονό τους.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr