Αγνώριστος βγήκε από το νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καταπονημένος μεν, αλλά συγχρόνως κεφάτος και αποφασισμένος να επιστρέψει σύντομα στα γνωστά του... στάνταρντς, εμφανίστηκε την Τρίτη ενώπιον των δημοσιογράφων ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατά την αποχώρησή του από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, μετά την σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

«Νιώθω καλύτερα, αλλά τώρα πρέπει να αναρρώσω για ένα διάστημα δύο μηνών κι έπειτα ελπίζω ότι θα μπορώ να συνεχίσω να είμαι χρήσιμος στην Ιταλία και τους πολίτες της», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας στους εκπροσώπους του Τύπου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο 79χρονος πολιτικός και μεγιστάνας των ΜΜΕ υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης αορτικής βαλβίδας στις 14 Ιουνίου, καθώς υπέφερε από μια καρδιακή δυσλειτουργία που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για σχεδόν ένα μήνα.

BER2

Ο Μπερλουσκόνι στεκόταν όρθιος, ωστόσο κρατιόταν σφικτά από τους δύο βοηθούς του, στα περίπου δέκα λεπτά που μιλούσε στους δημοσιογράφους αναλύοντάς τους διάφορα ζητήματα... από την απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ιταλία, μέχρι και το μέλλον της αγαπημένης του Μίλαν, για τις μετοχές της οποίας η οικογένειά του αναζητά υποψήφιο αγοραστή.