ΣΑΛΟΣ: Καταγγελία για βιασμό σε γνωστό ριάλιτι! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία ενός άνδρα στη Βερβία ο οποίος ισχυρίζεται ότι η σύζυγός του ναρκώθηκε και βιάστηκε ενώ συμμετείχε σε ριάλιτι σόου.

Ειδικότερα, ο Andrej Laharnar, σύντροφος της διαγωνιζόμενης στο σερβικό τηλεοπτικό σόου, Mirela Lapanovic, προέβη στις παραπάνω κατηγορίες μετά από την προβολή ερωτικών σκηνών της συζύγου του με τον συνδιαγωνιζόμενό της, Milutin Radosavljevic Milija.

Οι θεατές είδαν το ζευγάρι να ερωτοτροπεί κάτω από τα πάπλωμα σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Big Brother, το οποίο γυρίζεται στη σερβική πρωτεύουσα, στο Βελιγράδι, όπως μεταδίδει η Mirror.

Ο Laharnar ισχυρίζεται ότι μέλη της ομάδας παραγωγής χρησιμοποίησαν ναρκωτικά για να χειραγωγήσουν τη γυναίκα του, έτσι ώστε να καταγράψουν μία σεξουαλική σκηνή, με σκοπό να ενισχύσουν τα ποσοστά τηλεθέασης.

Ο παρτενέρ που καταγράφηκε στη σεξουαλική σκηνή με τη σύζυγό του ενδέχεται να είχε λάβει και εκείνος ναρκωτικά, είπε.

Και πρόσθεσε: «Αν της έδειχναν τα πλάνα, θα πάθαινε σοκ και θα συνειδητοποιούσε ότι είχε κακοποιηθεί. Η παραγωγή δεν επιτρέπει στους διαγωνιζόμενους ή στο ακροατήριο να μιλήσουν για το τρομερό συμβάν. Προσπαθούν να καλύψουν τον βιασμό, αλλά η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια».

Ωστόσο, δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από την ομάδα παραγωγής.