Χανταμπάκης, Κολιδά και Αργιανίδης αποκαλύπτουν αλήθειες και ψέματα για το Survivor!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και θα παρουσιάζει την εκπομπή «Survivor Panorama» στην οποία θα δείχνει παρασκήνια που δεν έχουν παιχθεί στην τηλεόραση, ενώ θα μιλήσει και με τους ανθρώπους που θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Στην πρεμιέρα που θα γίνει στις 21.00 την Κυριακή του Πάσχα, καλεσμένοι της ξανθιάς παρουσιάστριας είναι η Ειρήνη Κολιδά, η οποία αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, λόγω σοβαρού τραυματισμού σε τροχαίο, ο Πάνος ή αλλιώς μάνατζερ ράγκμπι που έφυγε έπειτα από ψηφοφορία, αλλά και ο Στέλιος Χανταμπάκης που αποτελεί τον τελευταίο που έφυγε από το παιχνίδι από τις ψήφους του κοινού.

Μάλιστα, στο Twitter κυκλοφόρησε το trailer όπου ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχεται την Ελεονώρα Μελέτη στο χώρο του Συμβουλίου του Νησιού. Λίγα λεπτά αργότερα ακούμε τους τρεις πρώην παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης να λένε μεραξύ άλλων:

 

Ειρήνη Κολιδά: «Μπήκα στην θέση του Παναγιώτη που δεν μπορούσε να αποδείξει στο παιχνίδι τίποτα…»

Πάνος Αργιανίδης: «Ένιωθα αρκετά μόνος μου στο παιχνίδι. Δεν μπορείς να αποδώσεις, δεν μπορείς να παίξεις, δεν μπορείς να δείξεις τι πραγματικά είσαι.»

Στέλιος Χανταμπάκης: «Και θέλω να μου δείξεις αυτή τη σκοτεινή πλευρά… Δεν σημαίνει ότι ότι επειδή εγώ το έκανα μεταξύ…»

ΠΗΓΗ: star.gr