Michael Jackson: Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις. Ποια star ήθελε να παντρευτεί όταν εκείνη ήταν 11 ετών;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί να έχουν περάσει επτά χρόνια από τον θάνατό του, ωστόσο δεν έχουν τελειωμό τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την ζωή και την δράση του Michael Jackson.

Μετά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του και τα όσα φρικιαστικά ανακάλυψαν, έρχονται νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Βασιλιά της Ποπ.

Ήθελε να παντρευτεί την Emma Watson όταν ήταν… 11 ετών! Η πρωταγωνίστρια του Harry Potter ήταν η... 2η επιλογή για γάμο του Michael Jackson, αφού δήλωνε κυρίως ερωτευμένος με την 12χρονη βαφτισιμιά του, Harriet, κόρη του Βρετανού φίλου του και ηθοποιού, Mark Lester. Όλα αυτά τα αποκάλυψε ο Conrad Murray στο νέο βιβλίο του.  Ήταν ο προσωπικός του γιατρός, ο οποίος είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία.

«Ο Michael ερωτεύτηκε την Harriet όταν εκείνη ήταν περίπου πέντε χρονών. Όταν είχε φτάσει πλέον στα δώδεκα, είχε αναπτύξει ένα είδος εμμονής μαζί της», ανέφερε χαρακτηριστικά στην βρετανική εφημερίδα Mirror.

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι ο Jackson του είχε ζητήσει να πάει να βρει τη Lester και να της μεταφέρει την πρόταση γάμου του, όταν βρισκόταν στο Λονδίνο στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «This is it» το 2009.

Όσο για την 26χρονη σήμερα Watson, o Jackson φέρεται - σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού του - να την είχε ερωτευτεί παράφορα βλέποντάς την στην πρώτη ταινία του Harry Potter. Είχε μάλιστα παραγγείλει ένα χαρτονένιο ομοίωμά της και το είχε τοποθετήσει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, για να μπορεί να βλέπει συνεχώς το πρόσωπό της!

Ο Jackson μεταμφιεζόταν σε κλόουν ή παρίστανε τον ασθενή εγκεφαλικού, παραμορφώνοντας τα χαρακτηριστικά του, προκειμένου να επισκέπτεται στριπτιζάδικα και μαγαζιά με call girls και να μην αναγνωρίζεται από τους πανταχού παρόντες ασθενείς του.

Ο Murray υποστηρίζει ότι ο Jackson του είχε δώσει την άδεια να αποκαλύψει όλες αυτές τις λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, ώστε ο κόσμος να γνωρίσει την αλήθεια για αυτόν.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/