ΔΙΑΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ: «Έκανα δύο εκτρώσεις στα 16»:

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι διάσημη όχι μόνο για το ταλέντο της ως παρουσιάστρια και τις διάσημες φιλίες της, αλλά και για τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα, μιας και συνηθίζει να μην μασάει τα λόγια της και να προκαλεί με τις δηλώσεις της. Και τώρα, σε ένα αρκετά αποκαλυπτικό κείμενό της, μιλάει για πρώτη φορά για την εφηβεία της και κάποια γεγονότα που τη σημάδεψαν.

Και τώρα, στο ένθετο του περιοδικού Playboy, με τον τίτλο Freedom, η Chelsea Handler μιλάει για πρώτη φορά για τις δύο εκτρώσεις που αναγκάστηκε να κάνει στα 16 της, και τις οποίες δεν μετανιώνει καθόλου. «Μισούσα τους γονείς μου και έκανα σεξ χωρίς προφυλάξεις με το τότε αγόρι μου. Βασικά δε θα έπρεπε καθόλου να κάνω σεξ μαζί του αλλά τελοσπάντων. Και όταν έμεινα έγκυος, αρχικά σκέφτηκα να το κρατήσω γιατί η σκέψη να γίνω μητέρα δεν με τρόμαζε ιδιαίτερα. Τότε ήταν που οι γονείς μου, φέρθηκαν σαν γονείς για πρώτη και τελευταία φορά και με πήγαν σε ένα συμβουλευτικό κέντρο που αναλάμβανε και εκτρώσεις».

482211222 chelsea handler zoom e88b01b1 a69d 4064 9543 017695f623c0 0d3b0

«Εκεί συνειδητοποίησα το πόσο μεγάλο λάθος θα έκανα αν τελικά κρατούσα το παιδί, μιας και κατάλαβα ότι δεν ήμουν ικανή για πιο απλά πράγματα, και όχι να γίνω μητέρα. Το να κάνεις δύο εκτρώσεις στα 16 σου, δείχνει τεράστια ανευθυνότητα, αλλά από τέτοια γεγονότα πάντα μαθαίνεις κάτι. Και γενικότερα διαφωνώ με όλους αυτούς που είναι κατά των εκτρώσεων, μιας και κανείς δεν μπορεί να μου πει τι θα κάνω με το σώμα μου».