Η Ούμα Θέρμαν μιλά για ΑΥΤΟ το φιλί -Νιώθει “βιασμένη”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λίγες μέρες μετά τη δύσκολη στιγμή που βίωσε η διάσημη ηθοποιός κατά τη διάρκεια της λαμπερής φιλανθρωπικής βραδιάς amfAR, ανοίγει την καρδιά της για το πώς την έκανε να νιώσει, ακριβώς.

Η φιλανθρωπική βραδιά είχε σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα ενάντια στo AIDS και ανάμεσα στα πολλά δώρα που βγήκαν σε πλειστηριασμό, ήταν και η ίδια η Ούμα Θέρμαν, και συγκεκριμένα ένα φιλί της.

Εκείνος που πρόσφερε τα περισσότερα -άγνωστο ακόμη το πόσα- ήταν ο Λάπο Ελκάν, εγγονός του Τζιάνι Ανιέλι ιδιοκτήτη της Fiat, επιτυχημένος επιχειρηματίας ο ίδιος και διάσημος... "γυναικάς".

Πριν καλά καλά το καταλάβει, η 46χρονη σταρ, ο "άτακτος πρίγκιπας της Fiat" όπως τον αποκαλούν, την άρπαξε και της έδωσε ένα πολύ παθιασμένο φιλί που αντίθετα με το πώς φάνηκε, την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση.

Για την ακρίβεια, την "έβγαλε από τα ρούχα της".

Η Ούμα Θέρμαν μιλά για ΑΥΤΟ το φιλί -Νιώθει  βιασμένη

Εκ μέρους της Ούμα, μίλησε στη Huffington Post η εκπρόσωπός της, Λέσλι Σλόουν, η οποία υπήρξε κατηγορηματική.

"Πρόκειται για καιροσκοπία στα χειρότερά της. Εκείνη δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή σε όλο αυτό. Κάπου στο κεφάλι του θα πρέπει να πίστευε ότι αυτός ήταν ο κατάλληλος τρόπος συμπεριφοράς. Προφανώς δεν ήταν. Η Ούμα είναι πολύ δυσαρεστημένη που της συνέβη αυτό και αισθάνεται βιασμένη".

womenonly