Ντοκουμέντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την ζωή πασίγνωστου ηθοποιού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα «έθαβε» μέσα του πασίγνωστος ηθοποιός από ηχογραφήσεις στο πλαίσιο αυτοΰπνωσής του είδαν το φως της δημοσιότητας και θα προκαλέσουν... σάλο.

Στα ντοκουμέντα αυτά ο Μάρλον Μπράντο μιλά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τον σκληρό πατέρα του που τον χτυπούσε, την αλκοολική μάνα του, την απίστευτη μοναξιά και προσωπικές τραγωδίες, με χειρότερη ίσως την απώλεια της κόρης του.

Ηχογραφήσεις διάρκειας 300 ωρών στο πλαίσιο αυτοΰπνωσης που έκανε ο Μάρλον Μπράντο, μιλώντας στον άλλο του εαυτό, είναι το θέμα του ντοκιμαντέρ «Listen to Me Marlon», το οποίο θα ξεκινήσει να μεταδίδεται σε λίγες ημέρες από αμερικανικό δίκτυο.
«Ακουσέ με, Μάρλον... Αυτό είναι ένα μέρος του εαυτού σου μιλώντας σε ένα άλλο μέρος του εαυτού σου. Άκουσε τον ήχο της φωνής μου και πίστεψέ με. Ξέρεις, ενδιαφέρομαι για σένα» λέει σ' ένα από τα αποσπάσματα, που ηχογραφήθηκε το 1966.

Είναι ηχογραφήσεις βασανιστικών αναμνήσεων που τον είχαν στοιχειώσει στερώντας του την αυτοεκτίμηση, αλλά και «μάχες» που έδωσε για να αντέξει προσωπικές τραγωδίες του, με κυριότερη την αυτοκτονία της κόρης του Τσεγιέν (ύστερα από τη δολοφονία του εραστή της από τον ετεροθαλή αδελφό της Κριστιάν, ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του).
Ο Βρετανός παραγωγός Τζον Μπάτσεκ μιλώντας για το ντοκιμαντέρ εξήγησε ότι οι θεατές θα ακούσουν τον Μπράντο να δίνει μάχη με τον εαυτό του, αναγνωρίζοντας τις ατέλειές του. «Δεν ήταν κακός άνθρωπος και γνώριζε ότι τα είχε κάνει μαντάρα. Ήταν επικριτικός με τον εαυτό του, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει».

Πηγή: gossiptv