25χρονη που γεννήθηκε χωρίς πόδια εργάζεται ως μοντέλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Κάνια Άμπερλι Σέσερ άρχισε τη ζωή της από πολύ μειονεκτική θέση σε σχέση με τους περισσότερους: Βρέθηκε παρατημένη ως μωρό κάπου στην Ταϊλάνδη, έχοντας γεννηθεί χωρίς πόδια. Ωστόσο,η 25χρονη σήμερα ζει στο Λος Άντζελες, όπου εργάζεται ως μοντέλο, αρνούμενη να αποδεχτεί τον χαρακτηρισμό «ανάπηρη»- αντ’αυτού αυτοχαρακτηρίζεται ως «μοναδικά διαφορετική».

A post shared by ?Kanya Sesser? (@_kayeazee_) on Mar 12, 2018 at 1:30am PDT

Η Κάνια είχε βρεθεί στο Πακ Τσονγκ της βορειοανατολικής Ταϊλάνδης δίπλα στον δρόμο. Αυτοί που τη μάζεψαν από την κουβέρτα όπου βρισκόταν διαπίστωσαν πως δεν είχε πόδια, χωρίς να υπάρχουν ίχνη κάποιας χειρουργικής επέμβασης, οπότε και θεωρείται πως έτσι γεννήθηκε.

A post shared by ?Kanya Sesser? (@_kayeazee_) on Mar 8, 2018 at 12:01pm PST

«Μου είπαν πως, όταν με εγκατέλειψαν, σε απόσταση ήταν μια νεαρή κοπέλα, ηλικίας 18-20 ετών. Μάλλον δεν ήταν από την περιοχή, αλλά με κοιτούσε με “όπως θα κοιτούσε μια μητέρα”. Όχι πολύ μετά, λέγεται πως πήρε το τρένο για την πόλη, οπότε νομίζω πως ίσως ήταν η μητέρα μου» είπε η ίδια στο Unilad.

A post shared by ?Kanya Sesser? (@_kayeazee_) on Jan 26, 2018 at 12:42am PST

Ωστόσο, μεγαλώνοντας δεν επέτρεψε σε αυτό το χαρακτηριστικό της να της επιβάλει έναν τρόπο ζωής: «Ειλικρινά δεν χρησιμοποιώ τον όρο “ανάπηρη”, περισσότερο μοναδικά διαφορετική. Το “ανάπηρος” για εμένα μοιάζει με λέξη που σε εμποδίζει να είσαι αυτό που είσαι. Μπορώ ακόμα να κουνιέμαι και να περπατώ στα χέρια. Το να έχεις γεννηθεί χωρίς κάτι και το να πρέπει να τα βγάλεις πέρα με τη ζωή σε προκαλεί με τον δικό του τρόπο. Γεννήθηκα χωρίς πόδια, οπότε πρέπει να κάνω τη ζωή μου με τον τρόπο μου- μέσα από τη δική μου οπτική της πραγματικότητας».

A post shared by ?Kanya Sesser? (@_kayeazee_) on Jan 6, 2018 at 1:00am PST

Η ίδια έχει υποστεί bullying, ωστόσο δεν επιτρέπει στον εαυτό της να την καταβάλει. «Η ζωή συνεχίζεται. Η οικογένεια που με υιοθέτησε είναι εδώ για να με υποστηρίζει και να με βοηθά να πετύχω τους στόχους μου» λέει σχετικά.

A post shared by ?Kanya Sesser? (@_kayeazee_) on Sep 29, 2017 at 5:33pm PDT

Όσον αφορά στην ερωτική της ζωή, λέει τα εξής: «Όσον αφορά στις σχέσεις, ξέρουν με τι έχουν να κάνουν, και καταλαβαίνουν…πώς τα πράγματα θα είναι διαφορετικά ή θα αλλάξουν όταν βγαίνεις με κάποιον που έχει διαφορετικό τρόπο ζωής. Είναι όπως οτιδήποτε άλλο- πρέπει να προσαρμοστείς σε πράγματα και να διασφαλίζεις πως είσαι άνετα στην κατάσταση που μπαίνεις».

A post shared by ?Kanya Sesser? (@_kayeazee_) on Jul 25, 2017 at 9:21pm PDT

Η ίδια έχει μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο, ωστόσο δεν σκοπεύει αυτό να παραμείνει η βασική πηγή εισόδων της στο μέλλον: Όπως λέει θα ήθελε να γίνει motivational speaker και να εμψυχώνει άλλους ανθρώπους για να τα βγάζουν πέρα με τη ζωή τους.

A post shared by ?Kanya Sesser? (@_kayeazee_) on Mar 4, 2017 at 12:28am PST

A post shared by ?Kanya Sesser? (@_kayeazee_) on Sep 21, 2017 at 2:47am PDT

A post shared by ?Kanya Sesser? (@_kayeazee_) on May 2, 2017 at 9:08pm PDT

A post shared by ?Kanya Sesser? (@_kayeazee_) on Aug 5, 2016 at 3:23am PDT