Πόσο γενναία! Αυτό το κορίτσι έκοψε τα μαλλιά του για τον πιο απίστευτο λόγο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η εννέα χρονών μικρή αδελφή της Sara, Jorgia, επέστρεψε στο σπίτι από το σχολείο κλαίγοντας. Είχε πέσει θύμα εκφοβισμού επειδή είχε τα μαλλιά της κοντά! Η Sara, που ίσως είναι μία από τις καλύτερες και πιο cool μεγάλες αδερφές που θα μπορούσε να έχει κανείς, αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της για να υποστηρίξει την αδελφή της και για να δείξει σε εκείνους τους «νταήδες» ότι τα κοντά μαλλιά είναι εξισου ωραία με τα μακριά.

H Noell Shore, η κομμώτρια που επιμελήθηκε τα μαλλιά της μικρής Sara μίλησε στο Yahoo Beauty για τη γενναία πράξη αλληλεγγύης του μικρού κοριτσιού: «Γνωρίζω τη μητέρα των κοριτσιών από το δημοτικό σχολείο και με ρώτησε αν θα ήθελα να κόψω τα μακριά μαλλιά της Sara!».

Η Noell, εξήγησε ότι το κορίτσι ήξερε ακριβώς πώς ήθελε τα μαλλιά της να γίνουν, κατευθύνοντάς τη μάλιστα και λέγοντάς της πόσο και πού θέλει να κοπούν. «Ήξερε τι ήθελε και δημιούργησε μόνη της ολόκληρο το look της!».

Δίχως να χάσει καιρό η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της Sara και αμέσως τα post έγιναν viral.

Από την πλευρά μας, εμείς απλά υποστηρίζουμε την απόφαση της Sara και λατρεύουμε το σθένος και το θράσος που είχε να σταθεί μπροστά σε αυτούς τους «νταήδες» υποστηρίζοντας με τον δικό της τρόπο, την μικρή της αδερφή!

πηγη: mothersblog.gr