ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο 5ΧΡΟΝΟΣ: «Η μαμά μου πεθαίνει στο μπάνιο!» – Δείτε τι έκανε ο μικρός ήρωας! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχουμε ακούσει στο παρελθόν πολλές ιστορίες ηρωικών παιδιών που σώζουν ζωές, αλλά η ιστορία του 5χρονου Salvatore Cicalese από το San Tan Valley της Αριζόνα θα σας συγκινήσει. Το γενναίο αγοράκι ανακηρύχτηκε ήρωας γιατί έσωσε την ζωή της μητέρας του όταν εκείνη έπαθε κρίση επιληψίας στο μπάνιο.

Ο μικρός Salvatore βρήκε την μητέρα του πεσμένη στην μπανιέρα να αιμορραγεί από το κεφάλι και αμέσως άρπαξε την μικρή του αδερφή στα χέρια του και έτρεξε στο σπίτι της γειτόνισσας για να ζητήσει βοήθεια. Ο γείτονας κάλεσε την άμεση δράση και η μητέρα του Salvatore σώθηκε.

Η μητέρα του Salvatore, Katelyn Cicalese, επέζησε από την κρίση και πλέον αναρρώνει. Το αγοράκι τιμήθηκε για την γενναιότητα από το πυροσβεστικό τμήμα του Rural Metro. Του έδωσαν μια τιμητική βεβαίωση, ένα σήμα, μια μπλούζα και ένα κράνος προς τιμή της γενναιότητας του και αυτό το περιστατικό του χάρισε το παρατσούκλι “Super Sal”.

Loading...

Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς συνέβη.

63

Η Katelyn Cicalese μπήκε για ντους, αλλά μόλις άνοιξε την βρύση, την έπιασε κρίση και κατέρρευσε χτυπώντας το κεφάλι της στην μπανιέρα.

64

Ο Salvatore είχε μόλις πέσει για ύπνο στο δωμάτιο του, όταν άκουσε έναν γδούπο και πήγε αμέσως να δει την μαμά του.

65

Βρήκε την μητέρα του να κείτεται ακίνητη και αίμα να βγαίνει από το κεφάλι της. Υποθέτοντας ότι η μητέρα του πέθανε, το αγοράκι τύλιξε την μικρή του αδερφή σε μια κουβέρτα, την έβαλε στον καναπέ και πήγε να ανοίξει την πόρτα του γκαράζ.

66

Έφτασε την πόρτα σκαρφαλώνοντας σε μια καρέκλα που είχε σύρει από την κουζίνα. Άρπαξε την μικρή του αδερφή και πήγε στο σπίτι της γειτόνισσας.

67

Ο Salvatore πήρε την μικρή του αδερφή και πήγαν στο σπίτι της Jessica Penyoer.

68

Η γειτόνισσα βρισκόταν σπίτι όταν βρήκε τον Salvatore να στέκεται στην πόρτα της. Αρχικά σκέφτηκε ότι είχε πεθάνει ο σκύλος του.

69

…αλλά αργότερα κατάλαβε τι προσπαθούσε να της πει.

Η Jessica κάλεσε την άμεση δράση για βοήθεια…

70

…και πήγε στο σπίτι των Cicalese, όπου βρήκε την Katelyn ξαπλωμένη αναίσθητη με το νερό να τρέχει ακόμα.

71

«Ειλικρινά, έσωσε την ζωή μου, ήμουν κάτω από την βρύση. Αν δεν είχε ζητήσει βοήθεια, θα είχα πνιγεί.»

Ακόμα ρωτάει την μαμά του αν θα πεθάνει!

72

Η Cicalese έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά ο Salvatore συνεχίζει να την ρωτάει καθημερινά αν θα πεθάνει.

73

Την Παρασκευή εμφανίστηκε έξω από το σπίτι του Salvatore ένα πυροσβεστικό όχημα και ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Shawn Gilleland έδωσε στον Sal μια τιμητική βεβαίωση, ένα σήμα, μια μπλούζα και ένα κράνος.

74

Χάρη στο περιστατικό αυτό κέρδισε το παρατσούκλι “Super Sal”!

Πηγή: fumara.gr