Έκρηξη κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ! – Τραυματίστηκε παίκτης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στον "αέρα" το ματς Ντόρτμουντ - Μονακό έπειτα από εκρηξη που σημειώθηκε έξω από το λεωφορείο της Μπορούσια Ντόρτμουντ 
-Η Ντόρτμουντ ενημέρωσε ότι συνέβη κάτι δυσάρεστο στο πούλμαν της ομάδας και ότι υπάρχει ένας τραυματίας
-Το περιστατικό συνέβη στο δρόμο Wittbräucker (10 χιλιόμετρα από το γήπεδο της Ντόρτμουντ)
-Η αστυνομία επιβεβαίωσε την έκρηξη κοντά στο πούλμαν της ομάδας

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η Bild αναφέρουν ότι ο τραυματίας είναι ο Μάρκ Μπάρτρα και διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει ότι το πούλμαν της ομάδας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έχει υποστεί πολλές ζημιές, καθώς έσπασαν πολλά παράθυρα.

  •  
 

Πιθανότατα η έκρηξη έχει γίνει εκτός του πούλμαν και υπήρχαν εκρηκτικά στη διαδρομή που ακολουθούσε η ομάδα για να φτάσει στο γήπεδο.

Η Ντόρτμουντ έχει επιβεβαιώσει την έκρηξη και τον τραυματισμό, όχι όμως και το όνομα του  Μπάρτρα. Η γερμανική ομάδα σημειώνει ότι όλοι είναι ασφαλείς και πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στο γήπεδο. 

"Οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και για το στάδιο. Παρακαλούμε να μείνετε ήρεμοι και είμαστε σε συνομιλίες με τους ιθύνοντες στο στάδιο" αναφέρει σε ανάρτησή της η Ντόρτμουντ! Ο αμυντικός της ομάδας έχει τραυματιστεί στο χέρι όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Πάντως, το Kicker πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου συζητούν με την UEFA το ενδεχόμενο αναβολής του παιχνιδιού.

newsit.gr