Φρικτό αεροπορικό δυστύχημα – Μπόινγκ 747 έπεσε σε κατοικημένη περιοχή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Boeing 747 έπεσε σε κατοικημένη περιοχή - Έξι παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς - Σκηνές αποκάλυψης από το φρικτό δυστύχημα

Τουρκικό αεροσκάφος - Κιργιστάν: Τουλάχιστον 37 είναι οι νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους μεταφοράς εμπορευμάτων της Turkish Airlines, κοντά στο αεροδρόμιο Μανάς του Κιργιστάν, σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αεροπλάνο κατέπεσε έξω από την πρωτεύουσα του Κιργιστάν, κοντά στο αεροδρόμιο και εντός κατοικημένης περιοχής, παρασέρνοντας στον θάνατο τουλάχιστον 37 ανθρώπους.

 
 

kirgistan 4

Τα περισσότερα από τα θύματα είναι κάτοικοι του χωριού στο οποίο κατέπεσε το Boeing 747, καθώς προσπαθούσε να προσγειωθεί, ενώ επικρατούσε πυκνή ομίχλη στην περιοχή, γύρω από το αεροδρόμιο.

kirgistan

Όπως αναφέρουν οι Αρχές ανάμεσα τους βρίσκονται και έξι παιδιά, ενώ από την συντριβή του αεροσκάφους καταστράφηκαν 32 σπίτια στο χωριό. Σύμφωνα με τον Μοκχάμεντ Σβαρόφ, υπεύθυνο του κέντρου διαχείρισης κρίσεων, στο υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών, που έχει διαθέσει ομάδα τουλάχιστον 20 διασωστών.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του αεροδρομίου, το αεροσκάφος θα πραγματοποιούσε μία ενδιάμεση στάση στο Μανάς, κατά την πτήση του από το Χονγκ Κονγκ προς την Κωνσταντινούπολη.

kirgistan 3

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν το πτώμα ενός από τους πιλότους, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών.

kirgistan 2

[g_youtube v="WOrnaiIKM88"]

Πηγή: newsbomb.gr