Άντρας πουλάει ξύλα στο δρόμο για να Πληρώσει τη Θεραπεία της άρρωστης Γυναίκας του – Το ΠΙΟ Σοκαριστικό όμως είναι… (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Jessica Pittman οδηγούσε προς το Gulfport, Μισισίπι, όταν παρατήρησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να στέκεται δίπλα σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο στο πλάι του δρόμου. Ήταν περίεργη και σταμάτησε να τους μιλήσει.

Έμαθε ότι ο Kenneth Smith και η σύζυγός του, Helen, προσπαθούσαν να πουλήσουν προσάναμμα ξύλου για να μπορέσουν να πληρώσουν για την θεραπεία της. Η Helen είχε διαγνωστεί με καρκίνο του πνεύμονα, έτσι ο Kenneth πωλούσε τα δικά του ψιλοκομμένα ξύλα σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν τα οικονομικά τους. Πωλούσε το προσάναμμα για 5 δολάρια την σακούλα.

Το επόμενο έτος, η Jessica εντόπισε τον Kenneth εκεί έξω στην ίδια γωνία για μια ακόμη φορά να πουλάει ξύλά σε όποιον ενδιαφερόταν.

Αλλά η γυναίκα του δεν ήταν εκεί. Ο Kenneth είπε στην Jessica ότι η γυναίκα του πέθανε.

Εκείνος ήταν ακόμα εκεί έξω κάθε μέρα για ώρες, προσπαθώντας να πληρώσει τους λογαριασμούς για την θεραπεία της, ακόμη και μετά τον θάνατό της.

Η Jessica συγκινήθηκε πολύ και ανέβασε στο Facebook την ιστορία του, για να δει αν θα μπορούσε να βοηθήσει τον Kenneth. Κανένας δεν φανταζόταν τι θα συνέβαινε στη συνέχεια…

antras-poulaei-jula-sto-dromo-1

Η Jessica έγραψε το εξής:

«Αν χρειάζεται κανένας ξύλα για προσάναμμα, παρακαλώ να αγοράσει από αυτόν τον ηλικιωμένο άνδρα. Το όνομά του είναι Kenneth. Είναι εκεί κάθε μέρα για ώρες. Πωλούνται για 5 δολάρια τη σακούλα».

«Η ιστορία του: Πέρυσι ήταν εκεί με την γλυκιά του σύζυγο μαζί του. Πωλούσαν μαζί για να πληρώσουν για τις ιατρικές επισκέψεις και τις θεραπείες της συζύγου του. Αυτό το έτος είναι μόνος».

antras-poulaei-jula-sto-dromo-2

«Η σύζυγός του, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πριν από λίγες εβδομάδες και ο ίδιος εξακολουθεί να πουλάει ξύλα για την κάλυψη των αμοιβών των γιατρών της. Η καρδιά μου ραγίζει κάθε φορά που τον βλέπω να κάνει νεύματα στα αυτοκίνητα που περνούν. Μπορούμε όλοι να διαθέσουμε 5 δολάρια για να βοηθήσουμε αυτόν τον γλυκό άνθρωπο;»

antras-poulaei-jula-sto-dromo-3

Η Jessica δημοσίευσε επίσης ένα λογαριασμό, που ανοίχτηκε από την κόρη του άτυχου ζευγαριού, έτσι ώστε όποιος ήθελε να έβαζε εκεί λίγα χρήματα.

Μπράβο στη Jessica! Μακάρι να υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι άνθρωποι εκεί έξω!

[g_youtube v="WYYGfhcHVtA"]