Αυτή είναι η 18χρονη για την οποία μαχαιρώθηκαν τέσσερις νεαροί – Χαροπαλεύει 15χρονος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δυο νεαροί Αλβανοί φέρεται να «κοίταξαν» την 18χρονη κοπέλα γεγονός που εξαγρίωσε τον αδελφό της και έναν φίλο του με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο καυγάς 

Μια τυχαία συνάντηση τα ξημερώματα της Κυριακής παραλίγο να αποβεί μοιραία για τέσσερις νεαρούς και έναν ανήλικο, στην Κλειτορία Καλαβρύτων.

Ο καυγάς φαίνεται να ξεκίνησε από ασήμαντη αφορμή, ωστόσο κατέληξε στον τραυματισμό και των πέντε, με έναν 15χρονο να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο παρέες τσακώθηκαν για ένα απλό κοίταγμα δυο νεαρών Αλβανών προς μια κοπέλα, γεγονός που εξαγρίωσε τον αδελφό της και έναν φίλο του. 

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα αποτελούμενη από μια 18χρονη κοπέλα, τον αδερφό της 21χρονων και έναν φίλο του επίσης 21χρονων, επισκέφθηκαν την τοποθεσία «Παναγιά» του χωριού.

Στο ίδιο σημείο, έτυχε να έχει πάει βόλτα και ένας 15χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος μένει μόνιμα στο χωριό και πηγαίνει στο τοπικό σχολείο, με έναν φίλο του 21χρονων που φιλοξενεί το τελευταίο διάστημα από την Αλβανία.

Οι  δυο παρέες, οι οποίες δεν είχαν προηγούμενα, φέρεται να τσακώθηκαν για ένα απλό κοίταγμα των δυο νεαρών Αλβανών προς την κοπέλα, γεγονός που εξαγρίωσε τον αδελφό της και τον φίλο του. 

Η 18χρονη κοπέλα

Από τη συμπλοκή ο ένας Αλβανός έφερε τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, ο άλλος ομοεθνής του, μαχαιριά στο θώρακα, κοντά στην καρδιά, ενώ τραυματισμένοι, αλλά όχι από μαχαίρι, βγήκαν από τον καυγά και οι δύο Έλληνες.

Ο ένας τραυματίστηκε στα χέρια και ο άλλος στο μάτι και στο κεφάλι. Ελαφρά τραυματίστηκε και η γυναίκα στα χέρια, η οποία δε νοσηλεύεται.

Στο νοσοκομείο της Τρίπολης παραμένουν, αλλά όχι φρουρούμενοι από σήμερα το πρωί ο ένας Αλβανός και οι δύο Έλληνες.

Την ίδια ώρα σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα, νοσηλεύεται ο 15χρονος από την Αλβανία. 

Η αστυνομία αναζητά το αιχμηρό αντικείμενο που χτυπήθηκαν οι δύο νεαροί από την Αλβανία ενώ στο σημείο βρέθηκε ένα μεταλλικό γκλοπ που εξετάζεται η χρήση του.