ΣΟΚ: Σκότωσε τους συγκατοίκους του και έβρασε τα κεφάλια τους…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας μετά την αποκάλυψη ενός φρικιαστικού εγκλήματος με θύματα ένα νιόπαντρο ζευγάρι και δράστη τον συγκάτοικό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Metro, κάτοικοι πολυκατοικίας στην Αγία Πετρούπολη, κάλεσαν συνεργείο καθώς είχε μπλοκάρει το αποχετευτικό σύστημα. Όταν οι εργάτες ξεκίνησαν να δουλεύουν για να επιλύσουν το πρόβλημα, έγιναν μάρτυρες μιας μακάβριας σκηνής. Αυτα που είχε προκαλέσει τη ζημιά, ήταν ανθρώπινα απομεινάρια που κάποιος είχε πετάξει στην τουαλέτα του, τραβώντας στη συνέχεια το καζανάκι.

Τα μέλη του συνεργείου κάλεσαν την αστυνομία, που με τη σειρά της ξεκίνησε σχετική έρευνα και τελικά κατέληξε στα χνάρια ενός 64χρονου, επίσης ενοίκου της πολυκατοικίας.

Ο 64χρονος συνελήφθη και ομολόγησε ότι σκότωσε ένα ζευγάρι νιόπαντρων, με τους οποίους συγκατοικούσε «επειδή ήταν αλκοολικοί, δεν πρόσφεραν τίποτα και με είχαν κουράσει με τα διαδοχικά πάρτι τους».

Ο δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας ακρωτηρίασε τα πτώματα και εν συνεχεία έβρασε τα κεφάλια, χωρίς ωστόσο να έχει αποσαφηνιστεί από τις Αρχές αν τα έφαγε.