Θύματα του Μπατακλάν ξεκοιλιασμένα, με βγαλμένα μάτια και τους όρχεις τους… στο στόμα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οχτώ μήνες μετά τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον μαρτυρικό θάνατο που βρήκαν τα θύματα του Μπατακλάν.

Παρά το γεγονός, ότι οι γαλλικές αρχές είχαν ανακοινώσει πως οι τζιχαντιστές είχαν μαζί τους μόνο όπλα, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα μέσα στο θέατρο, ανατριχιαστικές μαρτυρίες το διαψεύδουν!

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο επικεφαλής των ερευνών και νομοθέτης, Georges Fenech, στην εξεταστική επιτροπή της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, επικαλούμενος την ηλεκτρονική απομαγνητοφώνηση με μαρτυρίες 200 ωρών, μέσα στο Μπατακλάν βρέθηκαν πτώματα διαμελισμένα.

Ένας πατέρας, ανέφερε για τον γιο του πως ήταν ξεκοιλιασμένος και με τους όρχεις στο στόμα του.

Ο ερευνητής Christian Saint κατέθεσε πως: “Μερικά από τα πτώματα που βρέθηκαν στο Μπατακλάν ήταν εξαιρετικά ακρωτηριασμένα από τις εκρήξεις και τα όπλα...”.

Στην έκθεση της εξεταστικής επιτροπής υπάρχει και η κατάθεση αστυνομικού: “Τα πτώματα δεν τα δείξαμε στους συγγενείς , γιατί υπήρχαν άνθρωποι αποκεφαλισμένοι και ξεκοιλιασμένοι. Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις βιασμών σε γυναίκες και περικοπές με μαχαίρι στα γεννητικά όργανα. Αν δεν κάνω λάθος, τα μάτια ορισμένων ανθρώπων έχουν αφαιρεθεί”.

Ο αστυνομικός είπε στην επιτροπή ότι δεν είδε αυτό το φρικιαστικό θέαμα, αλλά ένας άλλος ερευνητής, του το περιέγραψε, κλαίγοντας και κάνοντας εμετό.

Πηγή: DAILY STAR