Σοκ! 30χρονος βίασε μητέρα μέσα στο νεκροταφείο: Πήγε να αφήσει λουλούδια στο νεκρό γιο της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το θύμα, επισκεπτόταν τον τάφο του γιού της,  όταν ο ένας άνδρας  την έριξε κάτω αναίσθητη με ένα αγαλματάκι που πήρε από μια ταφόπλακα.

Ο Christopher Rode βίασε την άτυχη γυναίκα η οποία επισκπτόταν τον τάφο του γιου της για την επέτειο των 20 ετών από τον θάνατο του το 1996. 
Ενώ η γυναίκα ήταν αναίσθητη της έβγαλε τα ρούχα και την βίασε. 

O Rode  άφησε αναίσθητη την άτυχη  γυναίκα στο έδαφος να περιβάλλεται από αίμα
Καταδικάστηκε σε ισόβια μετά την ομολογία του για επίθεση και πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης όπως επίσης και για δύο κατηγορίες για βιασμό.

Η δικαστής John Reddihough, σύμφωνα με την metro.co.uk, άκουσε πως η μητέρα είχε τελειώσει το καθάρισμα του τάφου του γιού της και ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο αυτοκίνητο της όταν άκουσε ένα θρόισμα  από του θάμνους. 


Ο Michael Roques  είπε στην αίθουσα του δικαστηρίου ‘’Εκείνη προσπάθησε να ουρλιάξει για βοήθεια, αλλά ένα χέρι καλυμμένο με γάντι κάλυπτε το στόμα της.’’
‘’Προσπάθησε να σφίξει τα πόδια της από κοινού, προκειμένου να αποφύγει να αφαιρεθούν τα ρούχα της .’’

Η δικαστής επίσης ανακάλυψε ότι ο 30χρονος είχε και άλλες καταδικαστικές αποφάσειςεναντίον του, για ξυλοδαρμούς πρώην συντρόφων του, μια εκ των οποίον ήταν έγκυος. 


Οι αστυνομικοί μετά την επίθεση έλεγξαν την περίμετρο του νεκροταφείου όπου βρήκαν τον 30χρονο και μετά από ανάκριση που του έγινε στο αστυνομικό τμήμα, ομολόγησε την πράξη του. 

Η δικαστής τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη και  ανακοίνωσε πως θα πρέπει να υπηρετήσει για τουλάχιστον 14 χρόνια και 6 μήνες πριν σκεφτεί να κάνει έφεση. 

Πηγή: eirinika.gr