Φρίκη! Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν 5 κατασκόπους – Κάρφωσαν τα κεφάλια τους σε λόγχες (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν σταματούν οι φρικαλεότητες των τζιχαντιστών που αποκεφάλισαν 5 κατασκόπους και έδωσαν στη δημοσιότητα το βάρβαρο βίντεο από την εκτέλεσή τους.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνονται οι 5 άντρες με πορτοκαλί στολές να γονατίζουν μπροστά στους μασκοφόρους εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους. Ντυμένοι στα μαύρα και κουβαλώντας μαχαίρια, οι δήμιοι έκαναν μια σειρά από προειδοποιήσεις προς τους εχθρούς τους πριν ρίξουν τους ομήρους τους στο έδαφος.

Μετά τους αποκεφάλισαν και κάρφωσαν τα κεφάλια τους σε μεταλλικές λόγχες, ενώ εγκατέλειψαν τα πτώματά τους στην έρημο. Σύμφωνα με το συριακό παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, οι 5 άντρες είχαν κατηγορηθεί πως εργάζονταν για τις δυνάμεις που υποστηρίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Οι 5 νέοι άντρες συνελήφθησαν στο Al-Bokamal, με έναν από τους δήμιους να λέει πως οι λόγχες τους είναι πεινασμένες για αίμα. Οι 5 άντρες που αποκεφαλίστηκαν είναι οι Asim Hammam al-Debs, Harith Ahmad Jalid, Muhannad Ahmad al-Mshawwah, Abdul Rahman Ahmad al-Ashaab και Mohannad Obaid Al-Hussein.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

[iframe allowfullscreen frameborder="0" width="698" height="573" scrolling="no" id="molvideoplayer" title="MailOnline Embed Player" src="http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1303206.html" ]