ΣΟΚ: Σκότωσε τον αδελφό του για ένα μπέργκερ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα απλό τσίζμπεργκερ οδήγησε έναν 25χρονο Αμερικανό από τη Φλόριντα, στην απόφαση να σκοτώσει τον ίδιο του τον αδελφό.
Σύμφωνα με το CNN, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη Φλόριντα.

Η φιλονικία ξεκίνησε όταν το θύμα, Νίκολας Μίντεντορφ (Nikolas Middenford), η μητέρα και ο δράστης, Μπέντζαμιν Μίντεντορφ (25 ετών) γύρισαν στο σπίτι μεθυσμένοι, αργά το βραδύ μετά από έξοδο.

«Πυροβόλησα κατά λάθος τον αδελφό μου», φώναζε ένας άντρας στο τηλέφωνο, όταν πήρε την αστυνομία, σύμφωνα με τη διαρροή της κλήσης από τμήμα στη Φλόριντα. «Μαλώσαμε, άρπαξα το όπλο και τον πυροβόλησα. Θεέ μου. Συγνώμη», έλεγε ο Μπέντζαμιν στο τηλέφωνο.

Μια γυναικεία φωνή ακούγεται επίσης στην κλήση να φωνάζει: «Θα σκοτώσω το γιο μου. Ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή». Ο 28χρονος Νίκολας ήταν νεκρός.

Η μητέρα που έχασε δύο παιδιά

Η εκπρόσωπος του τμήματος, Ντένις Ρόμπερτς (Denise Roberts) , επιβεβαίωσε στο CNN ότι ο καβγάς έγινε για ένα τσίζμπεργκερ, ωστόσο δεν δόθηκαν περαιτέρω διευκρινήσεις.

«Πλησιάζει η γιορτή της μητέρας και η γυναίκα έχασε και τους δύο γιους της», αναφέρει χαρακτηριστικά η αστυνομικός.

Η εμφάνιση στο δικαστήριο

Ο νεαρός είπε στις Αρχές ότι είχαν βγει για ποτό με την μητέρα και τον αδελφό του και επέστρεψαν σπίτι αργά την Πέμπτη. Ο ίδιος, όπως ισχυρίστηκε δεν ήταν μεθυσμένος. Στην αναφορά του αναφέρει ότι ο αδελφός του άρχισε να τον ενοχλεί και δεν θυμάται τι έγινε στη συνέχεια.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο δράστης τους τηλεφώνησε και όταν πήγαν στον τόπο του εγκλήματος, τον βρήκαν καλυμμένο από αίματα.

Ένας γείτονας που άκουσε τον πυροβολισμό, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ζει 20 χρόνια στην περιοχή και τέτοιου είδους πράξεις δεν συμβαίνουν συχνά. «Από όσο θυμάμαι, η μόνη εγκληματική πράξη που έχει συμβεί ήταν όταν κλάπηκε ένα ποδήλατο», δήλωσε χαρακτηριστικά.