ΚΟΡΑΚΑΚΗ: Ισοφάρισε «στοιχειωμένο» παγκόσμιο ρεκόρ !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο βάζει στόχο η Άννα Κορακάκη. Αυτή τη φορά σειρά είχε μία «στοιχειωμένη» επίδοση στο πιστόλι 25 μ. Σε μίτινγκ στην Τσεχία (Πίζεν) με επίδοση 594/600 (99-99-98 ακριβείας και 100-99-99 ταχεία) κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε η Αγη Κασούμη από το 1996 και ισοφάρισε το παγκόσμιο που υπάρχει από το 1994.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα η χρυσή Ολυμπιονίκης τερμάτισε πρώτη, ενώ στον τελικό κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η επιτυχία της παίρνει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, διότι στη διοργάνωση συμμετείχαν και οι τρεις Ολυμπιονίκες του Ρίο. «Πριν ξεκινήσει ο αγώνας ήμουν σίγουρη ότι θα κάνω κάτι καλό. Το πίστευα», δήλωσε από την Τσεχία στην «Κ» το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού αθλητισμού.

Ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα είναι και ο πατέρας και προπονητής της πρωταθλήτριάς μας, ο Τάσος Κορακάκης: «Πρόκειται για ένα ασύλληπτο πανελλήνιο ρεκόρ και μία ανεπίσημη ισοφάριση ενός παγκοσμίου. Αυτή η επίδοση δείχνει ότι η Άννα βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Στον αγώνα πήραν μέρος οι κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου», υπογράμμισε.