Επτά χρόνια από το μεγαλύτερο θαύμα στην ιστορία του μπάσκετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν 25 Απριλίου του 2010 όταν η Τσιμπόνα υποδέχθηκε την Παρτίζαν στον τελευταίο τελικό της Αδριατικής Λίγκας.

Οι δυο ομάδες πήγαν στην παράταση (60-60) και εκεί ο Μπογκντάνοβιτς έβαλε στα 0.6" το τρίποντο που έμοιαζε να "κλειδώνει" τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Οι Κροάτες ξέσπασαν σε τρομερά έντονους πανηγυρισμούς, ο κόσμος λίγο έλειψε να μπει στο γήπεδο για να σηκώσει τους παίκτες στον αέρα, όμως το ματς δεν είχε κριθεί.

Η Παρτίζαν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Η επαναφορά έγινε, η μπάλα έφτασε στα χέρια του Ντούσαν Κέτσμαν (πρώην του Παναθηναϊκού) κι εκείνος έκανε το σουτ-προσευχή που 999 στις 1000 φορές δεν βρίσκει στόχο. Μόνο που εκείνο το βράδυ η τύχη ήταν με το μέρος των Σέρβων. Η μπάλα ταξίδεψε για ώρα στον αέρα και... αναπαύθηκε στο καλάθι της Τσιμπόνα, με την ομάδα του Βουγιόσεβιτς να παίρνει τη νίκη, μία από τις μεγαλύτερες της ιστορίας της, στο ντέρμπι με το πιο τρελό φινάλε που έχουμε δει στο άθλημα.

Δείτε το βίντεο ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

sport24.gr

[iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fyugobasket%2Fvideos%2F1538505209514715%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true" ]