Συγκλονίζει γυναίκα πασίγνωστου ποδοσφαιριστή: «Με βίαζαν στα 13 μου!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προέβη η σύζυγος του Τζέιμι Βάρντι, καταγγέλλοντας πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν 13 ετών!

 
Πιο συγκεκριμένα, η Ρεμπέκα, μιλώντας στην εφημερίδα «Sun», αποκάλυψε πως επί μία τριετία υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από οικογενειακό φίλο (!), η οποία είχε ως αποτέλεσμα να αποξενωθεί από την οικογένειά της. Ήταν ο λόγος άλλωστε που η μητέρα της, Άλισον, καθώς κι άλλα συγγενικά της πρόσωπα δεν έδωσαν το «παρών» στο γάμο της με τον άσο της Λέστερ. 

Μπέκι Βάρντι: «Τώρα έχετε... μπαλάκια να πείτε συγγνώμη;» (pics)

 

Η Ρεμπέκα μάλιστα το είχε αποκαλύψει στη μητέρα της, εκείνη όμως δεν την πίστευε...

«Από εκείνη τη μέρα και μετά δεν ήμουν το ίδιο παιδί και δεν ένιωθα ποτέ ασφαλής. Κάθε φορά που τον έβλεπα πάγωνα και εκείνος έκανε όλο και περισσότερα. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να ξεφύγω. Ήταν κάτι φρικτό. Έγινα ένα φοβισμένο και μπερδεμένο παιδί. Δεν ήθελα να συνεχίσω να ζω. Πίστευα πως έκανα εγώ κάτι λάθος. Όταν το είπε στη μητέρα μου, εκείνη είπε ‘μη γίνεσαι γελοία, λες ψέματα’. Δεν θα ξεχάσω την απάντησή της. Ένιωθα σαν να ντρέπεται για μένα κι αυτό έκανε ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Η σχέση μας ποτέ δεν αποκαταστάθηκε. Απέρριψε την πρόσκληση για το γάμο μου και μου έστειλε απλώς ένα μήνυμα»,ανέφερε σχετικά.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η ίδια μίλησε για την κακοποίηση στον πατέρα της, στράφηκαν στην αστυνομία, αλλά δεν προχώρησαν δικαστικώς, καθώς η πλευρά της οικογένειας της μητέρας της δεν ήθελε να πάρει τέτοια έκταση το θέμα...

Πηγή: sdna