ΣΟΚ: Σκότωσε γυναίκα και δύο παιδιά και πήγε να δει Μουντιάλ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το βράδυ που η Εθνική Ιταλίας έπαιζε με την Εθνική Αγγλίας, ένας 31χρονος Ιταλός από το Μιλάνο σκότωσε με μαχαίρι τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά και μετά πήγε να δει το ματς με ένα φίλο του σε καφέ της περιοχής.

Συγκεκριμένα ο Κάρλο Λίτσι πρώτα μαχαίρωσε τη σύζυγό του –αφού είχαν κάνει έρωτα– και συνέχισε να τη μαχαιρώνει μέχρι να πεθάνει, ενώ αυτή τον ρωτούσε «γιατί το κάνει».

Αφού η 38χρονη γυναίκα  πέθανε, με μια τελευταία μαχαιριά στο λαιμό,  πήγε στο δωμάτιο που κοιμόνταν η 5χρονη κόρη του και ο 20 μηνών γιος του και τα μαχαίρωσε, αφήνοντας στα κρεβάτια τα άψυχα κορμιά τους.

Μετά πήγε με φίλο του σε κοντινό καφέ για να δει τον αγώνα της χώρας του και μάλιστα κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί, αφού ο δράστης ήταν χαρούμενος και πανηγύριζε το γκολ του Μπαλοτέλι.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αιτία της οικογενειακής τραγωδίας φαίνεται να είναι το πάθος του Λίτσι για μια συνάδελφο του και αναφέρουν ότι σκότωσε τη γυναίκα του με την ελπίδα ότι έτσι θα καταφέρει να κάνει σχέση με τη συνάδελφο.