Πήγε για την κόρη του στον σταθμό και τη βρήκε νεκρή – Έπεσε στις γραμμές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συντετριμμένη η οικογένεια της 19χρονης Lara Calthrop. Έπεσε στις γραμμές του τρένου. Είχε πάει ο πατέρας της να την πάρει από τον σταθμό.

Η Lara Calthrop είχε τηλεφωνήσει στον πατέρα της λεπτά νωρίτερα για να του πει ότι έφτασε στον σταθμό. Λίγο αργότερα μάθαινε τα τραγικά νέα. Έπεσε στις γραμμές του τρένου.

Η 19χρονη δεν τα είχε πάει καλά την πρώτη της χρονιά στο πανεπιστήμιο Queen Mary στο Λονδίνο. Συνέχιζε να ζει με φίλους χωρίς να γνωρίζει ότι έπρεπε να πληρώσει φόρους.

Τέσσερις μέρες μετά τα Χριστούγεννα είχε βγει με φίλους της σε παμπ στο Tunbridge Wells όταν τελικά χτυπήθηκε από τρένο στον σταθμό Hildenborough.

Είχε πάρει τον πατέρα της νωρίτερα να του πει ότι πήγαινε με τα πόδια σπίτι αφού την έβγαλαν από ταξί στον σταθμό.

Προσπάθησε να την πάρει ξανά μετά από λίγο αλλά δεν απαντούσε. Πήγε με τα πόδια στον σταθμό για να βρει την κόρη του. Εκεί έμαθε τα τραγικά νέα από την αστυνομία. Είχε πέσει στις γραμμές του τρένου.


Συντετριμμένοι οι γονείς της

Η μητέρα της 19χρονης, Deborah, είπε ότι η οικογένεια δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει το σοκ ότι έβαλε τέλος στη ζωή της.

«Μιλάγαμε κάθε μέρα και είμαστε συντετριμμένοι που δεν μας ανοίχτηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Για εμάς τα προβλήματα αυτά ήταν επιλύσιμα. Αλλά για μια 19χρονη δεν ήταν. Αυτό που μας δίδαξε η Lara, που ήταν το πρώτο μας παιδί, είναι ότι υπάρχει αγάπη άνευ όρων. Θα τη βοηθούσαμε με κάθε τρόπο».

Η συντονίστρια της British Transport Police είπε ότι η 19χρονη έμενε με τους γονείς της στο Hildenborough και εργαζόταν ως βοηθός διαχειριστή όταν έβαλε τέλος στη ζωή της.

Πηγή: Dailymail